Drukwerkverspreiding

Folderverspreiding

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om via onze website folderverspreiding te bestellen. Neem contact op met één van onze medewerkers voor de actuele mogelijkheden voor folderverspreiding. Onze excuses voor het ongemak! Natuurlijk kun je wel bij ons terecht voor het laten drukken van je folders wanneer je zelf de folders laat verspreiden.

Flyerverspreiding

Het bestellen van flyerverspreiding via onze website is momenteel niet standaard mogelijk. Wil je toch graag je flyers verpreiden in Nederland neem dan contact op met één van onze medewerkers om de actuele mogelijkheden voor voor flyerverspreiding door te nemen. Onze excuses voor het ongemak! Laat je zelf je flyers verspreiden dan kun je natuurlijk bij Drukwerkdeal.nl terecht voor het drukken van flyers.


Bekijk ook de video

Jouw drukwerk: van klik tot deurmat, wij regelen het voor je. In vier stappen regel jij huis-aan-huis levering van je flyers en folders. Bekijk de video om te zien hoe makkelijk huis-aan-huis bezorging is. Simpel en snel, dacht het wel!


Lees de infographic


Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Hieronder hebben we alvast een aantal vragen geplaatst, die we voor je kunnen beantwoorden. Mocht je meer vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit doe je door te bellen met 088 - 88 55 222.

Zitten er verschillen tussen de verspreidingscategorie en de flyer- en foldercategorie?

Er zijn minder eindformaten mogelijk en het gewicht is beperkt tot een maximum van 170 grams papier. Bij verspreidingsdrukwerk kun je wel een 2e afleveradres invoeren om je restantdrukwerk te laten bezorgen.

Worden mijn folders ook verspreid bij huizen met een ja/nee of nee/nee sticker?

Je drukwerk wordt niet bezorgd bij huizen met een ja/nee of nee/nee sticker. Bij het opgegeven aantal per postcode zijn brievenbussen met een sticker niet opgenomen.

Welke druktechniek wordt toegepast bij verspreidingsdrukwerk?

Je verspreidingsdrukwerk wordt gemaakt door middel van offset.

Wat is de verspreidingstijd?

Als je je order plaatst, hebben we 2 weken nodig om je order te drukken en bij de bezorger te krijgen. In de 3e en 4e week wordt je drukwerk verspreid aan het begin van de week op zondag, maandag of dinsdag. Je flyers of folders verspreiden we via Spotta en worden verzameld in een sealverpakking met andere flyers en folders. Je hebt hierdoor geen keuze voor de precieze verspreidingsdag.

Wordt mijn verspreidingsdrukwerk geseald?

Je drukwerk gaat mee in het folderpakket van Spotta dat bezorgd wordt in een sealverpakking. In een sealverpakking zitten gemiddeld 19 folders.

Drukwerk niet bezorgd?

Meld dit uiterlijk op de maandag die volgt op de verspreidingsweek voor 12.00 uur bij onze klantenservice. Op een later moment kunnen wij eventuele fouten niet meer achterhalen. Voeg een aantal controleadressen bij.


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.