Drukwerkverspreiding

Folders verpreiden en flyers verspreiden

In slechts 4 stappen
  1. Kies het product
  2. Kies het verspreidingsgebied
  3. Kies de verspreidingweek
  4. Vul je verdere gegevens in en bestel

Lees de infographic

Folders verspreiden infographic

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Hieronder hebben we alvast een aantal vragen geplaatst, die we voor je kunnen beantwoorden. Mocht je meer vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit doe je door te bellen met 088 - 88 55 222.

Zitten er verschillen tussen de verspreidingscategorie en de flyer- en foldercategorie?

Er zijn minder eindformaten mogelijk en het gewicht is beperkt tot een maximum van 170 grams papier. Bij verspreidingsdrukwerk kun je wel een 2e afleveradres invoeren om je restantdrukwerk te laten bezorgen.

Worden mijn folders ook verspreid bij huizen met een ja/nee of nee/nee sticker?

Je drukwerk wordt niet bezorgd bij huizen met een ja/nee of nee/nee sticker. Bij het opgegeven aantal per postcode zijn brievenbussen met een sticker niet opgenomen.

Welke druktechniek wordt toegepast bij verspreidingsdrukwerk?

Je verspreidingsdrukwerk wordt gemaakt door middel van offset.

Wat is de verspreidingstijd?

Als je je order plaatst, hebben we 2 weken nodig om je order te drukken en bij de bezorger te krijgen. In de 3e en 4e week wordt je drukwerk verspreid op zondag, maandag of dinsdag. Je flyers of folders worden wekelijks gezamenlijk verzameld en verspreid. Je hebt hierdoor geen keuze verspreidingsdag of bepaalde courant/magazine.

Wordt mijn verspreidingsdrukwerk geseald?

Je drukwerk gaat mee in het folderpakket van Spotta dat bezorgd wordt in een sealverpakking. In een sealverpakking zitten gemiddeld 19 folders.

Drukwerk niet bezorgd?

Meld dit uiterlijk op de maandag die volgt op de verspreidingsweek voor 12.00 uur bij onze klantenservice. Op een later moment kunnen wij eventuele fouten niet meer achterhalen. Voeg een aantal controleadressen bij.