Bezorging

In dit artikel lees je alles over:

  • Spoedlevering
  • Meerdere afleveradressen
  • Beurshal als afleveradres
  • Bezorging op zaterdag
  • Bezorging Waddeneilanden

Spoedlevering

(uitleg over express/next-day en per koerier) In veel gevallen kan je de bestelling al binnen twee of drie werkdagen verwachten. Benieuwd of we jouw product ook zo snel kunnen leveren? Ga naar de productpagina en lees de snelst mogelijke levertijd onder de titel.

Je ziet het nog preciezer als je jouw product vast samenstelt. Geef je gewenste specificaties aan op de productpagina van het product waar je de levertijd van wil weten. Als je alles ingevuld hebt, krijg je een prijstabel. Hierin zie je wat de levermogelijkheden zijn voor jouw product en of Express of zelfs Next-day-levering mogelijk is. Staat deze optie er niet bij? Dan bieden wij voor de gemaakte selectie geen spoedlevering aan. Probeer eventueel een andere selectie voor een spoedlevering.

Zodra een order in productie is en is ingekocht, kunnen we een order niet verder versnellen. Je order heeft dan een plekje in de rij voor onze machines. Wanneer we hierin nog iets zouden moeten aanpassen, heeft dit ook gevolgen voor alle andere orders die ingepland staan. Dat is omdat we zoveel mogelijk orders combineren om zo efficiënt (en voordelig) mogelijk te produceren. Een versnelde levering kun je dus alleen kiezen op het moment dat je bestelt, daarna niet meer.

De kosten van een versnelde levering verschillen per product en oplage. Je vindt dit terug in de prijzentabel wanneer je alle gewenste specificaties aanklikt op de productpagina.


Meerdere afleveradressen

Wil je de bestelde producten splitsen over meerdere adressen? Wij rekenen € 10,33 exclusief BTW per extra adres (€ 12,50 inclusief BTW). Dit kan je toevoegen in de Checkout pagina.


Beurshal als afleveradres

Bezorging bij een beurshal is niet altijd mogelijk. Om er zeker van te zijn dat je bedrukte beursartikelen aankomen, adviseren we je om eerst hierover contact op te nemen met de beurslocatie. Houd er rekening mee dat sommige beurshallen meerkosten vragen voor deze service.


Bezorging op zaterdag

Of we jouw bestelling ook leveren op zaterdag hangt af van het formaat van het product en de vervoerder waarmee we je bestelling leveren.

DHL levert niet op zaterdag. PostNL doet dit wel standaard. Controleer welke bezorgdienst van toepassing is voor jouw bestelling. Dit zie je bij de door ons verstuurde track-and-tracecode.

Let op: bovenstaande geldt niet voor leveringen naar België.


Bezorging Waddeneilanden

De levertijd op de Waddeneilanden is hetzelfde als de reguliere levertijd. Wel zijn er wat meer factoren waardoor de verwachte levering vertraagd kan raken. We adviseren je daarom voor de zekerheid een extra werkdag in te calculeren voor het transport.


Gerelateerde artikelen

Terug naar Bezorgen & Retourneren
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.