Bestelproces (eigen ontwerp)

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling plaatsen bij Drukwerkdeal.nl is supersimpel en online zo geregeld. Ons bestelproces is afhankelijk van je drukbestand. Heb jij al een ontwerp gemaakt, of een vormgever aan het werk gezet? Lees hieronder hoe het plaatsen van een bestelling werkt.

Bestelproces: ik heb al een ontwerp

Bestelproces: ik heb al een ontwerp

Stap 1: kies je product Kies je product op onze website. Dit kan via het productmenu of via de zoekbalk bovenaan de website.

Stap 2: stel je product samen Op elke productpagina vind je een selector waarin je kiest voor de eigenschappen van jouw print.

Wanneer je uit alle producteigenschappen een optie hebt gekozen, verschijnt er een prijs/oplage tabel. Klik hierin op de prijs van de oplage en levertijd die jij nodig hebt.

Stap 3: ik heb al een ontwerp Kies hier voor: ik lever mijn eigen bestanden aan en vervolgens op lever je ontwerp aan.

Stap 4: bestanden uploaden Je kan je bestanden op twee manieren aanleveren:

  • Directe aanlevering: upload je bestand, controleer en positioneer hem zelf. Lever je het bestand goed aan? Dan is ‘ie direct gereed voor productie (start productietijd). Aanvullend doen we nog een visuele controle.
  • Alternatief aanleversysteem: upload je bestand(en) die door één van onze medewerkers wordt gecontroleerd. De productie van je order start pas na de handmatige bestandscontrole.

Staat je ontwerp goed? Rond je design af en voeg toe aan de winkelwagen.

Stap 5: login/maak account aan Heb je al een account? Log in om je bestelling af te ronden. Is dit de eerste keer dat je bestelt bij Drukwerkdeal.nl? Maak dan een account aan.

Stap 6: kies je betaalmethode Je kunt bij Drukwerkdeal.nl ervoor kiezen om direct te betalen of later. Je hebt daarbij keuze uit de volgende betaalwijze:

  • iDeal of vooruitbetaling: zodra je betaling is ontvangen wordt je bestelling geproduceerd.
  • Creditcard: we gaan direct met je order aan de slag.
  • Op rekening: we gaan direct met je order aan de slag. De betalingstermijn is 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling is verzonden.
Terug naar Bestellen
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.