Drukwerkdeal.nl API: Laat onze printers voor jou draaien!

Wil je zelf drukwerk verkopen of wil je het bestelproces hiervan binnen je organisatie versnellen? Wij bieden je de ideale oplossing met onze API-koppeling, die je gratis kunt gebruiken. In plaats van ons drukwerk direct te bestellen krijg je met de koppeling een persoonlijke achterdeur naar ons assortiment, levertijden en prijzen en jouw order historie. Via de API bestel je simpel en snel.

API staat voor Application Programming Interface en is een koppeling dat verschillende systemen met elkaar laat communiceren. In dit geval helpt de API jou om je eigen webshop, franchise-portal of interne bestelsysteem een directe lijn te geven met ons drukwerkassortiment en jouw bestellingen.

Ontdek de superkrachten van de Drukwerkdeal.nl API

  • White label verzending – er wordt geen gebruik gemaakt van Drukwerkdeal.nl-logo’s
  • Maak het bestellen en verkopen van drukwerk eenvoudig en efficiënt
  • Verlaag je interne kosten door geautomatiseerd orderbeheer
  • Integreer de API makkelijk in je website, app of inkoopoplossing (ERP-systeem)
  • De API is kostenloos in gebruik

Features: dit kun je verwachten


Klaar voor gebruik in 4 stappen

Bekijk documentatie


Geen gedoe met de Drukwerkdeal.nl API

Directe koppeling met je Just Branded-omgeving

Gebruikers kiezen en bestellen rechtstreeks hun drukwerk.

Voorbeeldcase:

Een sportketen met franchise-ondernemers laat alle communicatiematerialen opmaken door een marketingbureau. Het kost het hoofdkantoor veel tijd om alle individuele bestellingen van de ondernemers door te voeren. Een API-integratie met het Just Branded-platform maakt dit een stuk makkelijker: elke franchise bestelt zelfstandig het benodigde aantal materialen voor het juiste filiaal.
Meer informatie over Just Branded.

WooCommerce / Wordpress plug-in

Speciaal voor Woocommerce / Wordpress webshops.

Voorbeeldcase:

Een grafisch vormgever verkoopt haar ontwerpen op posters via een WooCommerce webshop. In plaats van elke order handmatig te bestellen bij Drukwerkdeal.nl, zorgt de API en plug-in ervoor dat elke bestelling direct bij ons terechtkomt. Dit maakt het een stuk efficiënter!

Meer informatie over de WooCommerce / Wordpress plugin.

Integratie met je ERP- of CRM-systeem

Sluit de API aan op je eigen interne systeem voor huisstijlbewaking. 

Voorbeeldcase:

Een grote organisatie wil de branding op orde hebben – zowel naar de buitenwereld als naar alle medewerkers. Alle bedrukte items die daarvoor nodig zijn, van pennen en USB-sticks tot banners en autostickers, kunnen via de API direct besteld worden in het eigen systeem.

Integratie met je app

Laat foto’s rechtstreeks afdrukken op canvas of plaatmateriaal.

Voorbeeldcase:

Een ondernemer heeft een app waarmee klanten hun foto’s en afbeeldingen kunnen uploaden, bewerken en laten afdrukken op verschillende materialen. Via de API kan de ondernemer alle materialen van Drukwerkdeal.nl aanbieden. De bestelling wordt direct geplaatst en whitelabel afgeleverd bij de klant.


Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.