Onze gratis tools voor jou

Maak simpel de flyer, folder of poster die jou op de kaart zet. Met deze steuntjes in de rug hoef jij je nooit meer af te vragen wat het beste materiaal is voor jou, op welk papierformaat je boodschap het beste overkomt of welke kleuren het mooist passen bij elkaar. En het beste van deze tools? Ze zijn allemaal gratis!

 • Monsterbox

  Monsterbox

  Ongelooflijk veel producten, vervaardigd uit nog meer verschillende materialen: dat aanbod bieden wij je bij Drukwerkdeal.nl. En wij helpen je in dat aanbod de beste keuzes maken. Bekijk hier onze Monsterbox, of bestel direct jouw pakketje monsters.

 • Papierformaten poster

  Papierformaten poster

  De belangrijkste keuze bij het bestellen van drukwerk, is die voor het papierformaat. Ga je voor een veel voorkomend formaat, of wil je juist opvallen met afwijkende afmetingen? En wat is dan de standaard afmeting van een visitekaartje of de meest gebruikte grootte van een flyer of folder?

 • Adobe Illustrator cursus

  Adobe Illustrator cursus

  Ontwerp je eigen logo in 10 korte video's! Femke vertelt je in deze gratis Illustrator tutorial alles over de basistechnieken. Na afloop van de cursus kan je zelfstandig een bedrijflogo maken dat je kan showen aan je familie, je vrienden, of je collega's. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en maak je eigen logo!

 • Videohandleidingen

  Videohandleidingen

  Productinformatie, tips voor ontwerpen en alles wat je moet weten over drukwerk bestellen in héél veel handige video's.

 • Adobe shortcuts

  Snelle shortcuts

  Wij maken je werk makkelijker met onze gratis shortcuts: een simpel overzicht van alle sneltoetsen in de Adobe CC.

 • Kleurenhandleiding

  Kleurenhandleiding

  Kleur is overal. Allesbepalend, expressief. Maar welke kleuren en kleurcombinaties gebruik jij in je huisstijl of op je website?

 • Whitepaper

  Whitepaper

  Wil jij scoren met perfect drukwerk? Of met promotiemiddelen die de aandacht trekken? Dat treft. Vraag nu snel onze gratis whitepaper aan en laat je niets meer wijsmaken over: papier en afwerkingen, kleuren en contrast, ontwerpen en opmaken en het aanleveren van een technisch goed drukbestand.

 • Beurs checklist

  Beurschecklist

  Wie staan er allemaal? Hebben we genoeg pennen en sleutelhangers mee? En is er eigenlijk wel internet? Je moet aan duizend-en-één zaken denken als je op een beurs gaat staan. En onze gratis beurschecklist helpt je niets te vergeten.

 • Sticker keuzehulp

  Stickers - keuzehulp

  De eerste hulp voor wanneer jouw boodschap moet plakken. Of het nu gaat om raamstickers voor een winkel, autostickers voor een loodgietersbedrijf of stickers op vorm voor een hip skatemerk: we helpen je moeiteloos naar de sticker die jouw boodschap het beste overbrengt.

 • Menukaartgids

  Menukaartgids

  Restaurants en cafés laten omzet liggen door niet slim om te gaan met hun menukaart. Door je menukaart te optimaliseren en strategisch in te richten met de tips uit deze gids verdien je tot 20% meer.

 • Beursmagazine

  Beursmagazine

  De beurs is dé plek waar je laat zien wie je bent. Voor je op een beurs staat, heb je heel wat keuzes te maken. Welke beursbenodigdheden zijn onmisbaar: relatiegeschenken, bedrukte pennen, een perfecte beurswand? Ons gratis beursmagazine wijst jou de weg. John Williams, beursbouwer Michael Hermans en verschillende klanten van ons geven je de tips en tricks waarmee je jouw beursaanwezigheid tot een succes maakt!

 • Beursmagazine

  FreebieFriyay

  Elke week gratis downloads, tutorials en inspiratie in je inbox? Schrijf je dan in voor FreebieFriyay. De wekelijkse nieuwsbrief waarmee elke nieuwsbrief de vrijdag doorkomt!

 • Inspiratieboek

  Kantoorinrichting inspiratieboek

  Dag grijs kantoor, hallo frisse werkplek! Download ons gratis inspiratieboek: 39 pagina’s vol inspiratie voor het interieur van je kantoor. Simpel, smaakvol en snel: je kantoorinterieur verfraaien is makkelijker dan je denkt!

 • Direct mail case

  E-book: win de strijd om aandacht met direct mailings!

  Download dit gratis e-book en leer hoe wij met een direct mailing een ROI van meer dan 7 realiseerden en inactieve klanten opnieuw activeerden!

 • Facebook tutorial

  Tutorial: doelgroepen bouwen op Facebook

  Facebook is een haarfijn instrument om in een soepele sprint je doelen te bereiken. Maar hoe creëer je de perfectie doelgroep die je een boodschap stuurt binnen een paar muisklikken? Leer hier hoe je de perfecte doelgroep voor jou aanmaakt binnen Facebook!

 • Adobe shortcuts

  Adobe Lightroom shortcuts

  Supersnel je foto’s professioneel bewerken? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fotograaf: met deze shortcuts voor Adobe Lightroom vlieg je in sneltreinvaart door je foto’s!