Onze gratis tools voor jou

Maak simpel de flyer, folder of poster die jou op de kaart zet. Met deze steuntjes in de rug hoef jij je nooit meer af te vragen wat het beste materiaal is voor jou, op welk papierformaat je boodschap het beste overkomt of welke kleuren het mooist passen bij elkaar. En het beste van deze tools? Ze zijn allemaal gratis!

Gratis tools - Inhaakkalender

Met een geschikt inhaakmoment scoor je simpel extra aandacht onder je doelgroep. Maar er zijn zoveel bijzondere dagen in het jaar, wie onthoudt ze nou allemaal? Antwoord: niemand. En daarom hebben we deze gratis inhaakkalender voor je gemaakt!

Inhaakkalender aanvragen
cards gratis-tools

Boost je marketingsuperkrachten met leerzame blogs van onze specialisten en gratis downloads. Elke week krijg je een gratis les en leer je alles over branding, huisstijl, SEO, SEA, e-mailmarketing, offline marketing en heel veel meer.

Inschrijven voor de online cursus
monstermap

Ongelooflijk veel producten, vervaardigd uit nog meer verschillende materialen: dat aanbod bieden wij je bij Drukwerkdeal.nl. En wij helpen je in dat aanbod de beste keuzes maken. Bekijk hier onze Monstermap, of bestel direct jouw pakketje monsters.

Bekijk onze monsters
Gratis tool - Papierformaten poster

De belangrijkste keuze bij het bestellen van drukwerk, is die voor het papierformaat. Ga je voor een veel voorkomend formaat, of wil je juist opvallen met afwijkende afmetingen? En wat is dan de standaard afmeting van een visitekaartje?

Check de papierformaten
Gratis tools - Adobe Illustrator cursus

Ontwerp je eigen logo in 10 korte video's! Femke vertelt je in deze gratis Illustrator tutorial alles over de basistechnieken. Na afloop van de cursus kan je zelfstandig een bedrijfslogo maken.

Inschrijven voor de online cursus
Gratis tools - Videohandleidingen

Productinformatie, tips voor ontwerpen en alles wat je moet weten over drukwerk bestellen in héél veel handige video's.

Bekijk de video's
Gratis tools - Adobe shortcuts

Wij maken je werk makkelijker met onze gratis shortcuts: een simpel overzicht van alle sneltoetsen in de Adobe CC.

Adobe shortcuts aanvragen
Gratis tools - Kleurenhandleiding

Kleur is overal. Allesbepalend, expressief. Maar welke kleuren en kleurcombinaties gebruik jij in je huisstijl of op je website?

Kleurenhandleiding aanvragen
Gratis tools - Beurschecklist

Wie staan er allemaal? Hebben we genoeg pennen en sleutelhangers mee? En is er eigenlijk wel internet? Je moet aan duizend-en-één zaken denken als je op een beurs gaat staan. En onze gratis beurschecklist helpt je niets te vergeten.

Beurschecklist aanvragen
Gratis tools - Menukaartengids

Restaurants en cafés laten omzet liggen door niet slim om te gaan met hun menukaart. Door je menukaart te optimaliseren en strategisch in te richten met de tips uit deze gids verdien je tot 20% meer.

Menukaartgids aanvragen
Gratis tools - FreebieFriyay

Handige ontwerphulpen, templates en meer voor je ontwerpen: je ontdekt ze allemaal in onze FreebieFriyay nieuwsbrief. Ontvang een jaar lang elke vrijdag gratis downloads, tutorials en inspiratie, gewoon in je inbox! Schrijf je hier in voor de FreebieFriyay nieuwsbrief.

Inschrijven voor FreebieFriyay
Gratis tools - Kantoorinrichting inspiratieboek

Dag grijs kantoor, hallo frisse werkplek! Download ons gratis inspiratieboek: 39 pagina’s vol inspiratie voor het interieur van je kantoor. Simpel, smaakvol en snel: je kantoorinterieur verfraaien is makkelijker dan je denkt!

Download inspiratieboek
Gratis tools - E-book direct mailings

Download dit gratis e-book en leer hoe wij met een direct mailing een ROI van meer dan 7 realiseerden en inactieve klanten opnieuw activeerden!

E-book aanvragen
Gratis tools - Adobe Lightroom shortcuts

Supersnel je foto’s professioneel bewerken? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fotograaf: met deze shortcuts voor Adobe Lightroom vlieg je in sneltreinvaart door je foto’s!

Lightroom shortcuts aanvragen

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.