Bestelstatus

Status van jouw bestelling

Log in en ga selecteer rechts op onze website 'Artikelen in verwerking'. De status is meteen zichtbaar. Klik op de order voor meer informatie.

Bevestigd: Je bestelling is goed ontvangen, maar nog niet helemaal klaar. We wachten nog op je bestanden en/of betaling. Dit is zichtbaar in het overzicht

Bestandscontrole: Je hebt je bestanden aangeleverd via de alternatieve aanlevermethode. Wij controleren zo snel mogelijk je bestand.

Bestanden afgekeurd: Je hebt een e-mail ontvangen met de reden waarom je bestand is afgekeurd. Wijzig je bestand en lever opnieuw aan via onze website.

In productie: Je bestelling is in productie. Je kan nu alleen nog adresgegevens aanpassen.

Verzonden: Je bestelling is onderweg. Je hebt de Track and Trace in de mail ontvangen.

Geannuleerd Je bestelling is door jou of door één van onze medewerkers geannuleerd.

Verwerken: Je bestelling is door ons in de wacht gezet. Mocht je hier om gevraagd hebben, dan neem je ook weer zelf contact met ons op om de order door te laten gaan. Hebben wij de status in de wacht gezet? Dan wordt het zeer binnenkort weer van deze status afgehaald.

Terug naar Bestellen
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.