Aanleveren_SD

Drukwerkdeal.nl introduceert aanleveren tot middernacht

woensdag 27 maart 2019

Vanaf vandaag kan jij als klant van Drukwerkdeal.nl rekenen op nóg snellere bezorgtijden voor onder meer flyers, posters en briefpapier. We hebben de uiterste aanleverdeadline voor ‘next-day levering’ van een groot aantal producten namelijk verschoven van 15.00 uur naar middernacht.

Als klant van Drukwerkdeal.nl maakte je ooit als eerste kennis met next-day levering: vandaag besteld, is morgen in huis. Met de verruiming van de uiterste aanlevertijden naar middernacht vestigen we een nieuw snelheidsrecord in de industrie. Omdat we weten hoe belangrijk snelheid voor je is. Denk maar eens aan die laatste keer dat je een last-minute flyer of visitekaartje nodig had voor een beurs, of een banner voor een festival of event.

featured-Aanlevertijden2

De nieuwe aanlevertijden gaan in voor de volgende producten:

Tot middernacht:

Tot 20.00 uur:

Tot 18:30 uur:

Tot 17.30 uur:

Tot 13.00:

Drukwerkdeal.nl investeerde het afgelopen jaar miljoenen om onze flexibiliteit voor jou te vergroten. Zo openden we in januari een gloednieuwe productiehal van enkele duizenden vierkante meters in Deventer. Daarvan ga jij nu volle bak profiteren! De hal draait inmiddels vierentwintig uur per dag om de vele duizenden bestellingen te produceren die Drukwerkdeal.nl dagelijks verwerkt.

Meer info over de nieuwe aanlevertijden bij Drukwerkdeal.nl? Check deze pagina!


  1. #Aanleveren

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.