373-9-downloads-kerstkaarten-secondary

Handig voor designers: download 12 gratis waanzinnige kerstkaartvoorbeelden

donderdag 15 november 2018

Voor een goed ontwerp voor je originele kerstkaart hoef je niet het hele wiel opnieuw uit te vinden. Kies gewoon een leuk ontwerp zet dat naar je eigen hand! In dit blog vind je twaalf kerstkaartvoorbeelden die je zo downloadt. Twist de kleuren, geef je eigen draai aan het font en ontwerp de kerstkaart van je dromen. Dag kerststress!

Tip: al deze designs en nog heel veel andere toffe designs zijn ook te bewerken in onze online editor! Kies je formaat, ga voor ontwerpen en leef je uit!

Gooi een baard door de bus

Niet bij iedereen knallen de baardharen uit de kin. Tot grote spijt van vele mannen die de look van Santa begeren. Download de voorbeeldkaart, zet de baard naar je eigen hand en santafy je relaties.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-1

Driving home for Christmas

Er zijn zoveel kerstkaart van Chris z’n kersthit dat je er een file van kan bouwen. Pak de vluchtstrook! Download dit template, plavei je eigen weg naar huis en verras iedereen met je originele kerstkaart.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-2

Minimaal design

Het internet staat bomvol met ontwerpen. Kerstkaartideeën genoeg. Maar ga jij het liefst voor minimaal design? Dan wordt de spoeling dunner. Houd het minimaal maar toch superstijlvol en lekker kerstig met een minimalistisch design. Download 'm hier!

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-3

Fijne feestdagen

Een sterk ontwerp vol feestdagenvrolijkheid en knutselskills. Download dit template en creëer een kerstkaart die lekker driedimensionaal oogt, de winter ademt en straalt van vrolijkheid.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-4

Let it snow

Eer de klassiekers, maar doe het modern en in je eigen stijl. Download deze kerstkaartideeën, zet de handschoenen naar je eigen hand, laat het sneeuwen zoveel jij wilt en bezorg de ontvangers van je kerstkaart een onuitwisbare glimlach.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-5

Fleece navidad

Lama’s en alpaca’s zijn onmiskenbaar uitgegroeid tot razendpopulaire veroorzakers van de glimlach. Laat dat nou precies zijn waar jij op uit bent met je kerstkaart. Kleed de beesten aan zoals jij dat wil. Download dit design, speel met kleur en creëer je eigen originele kerstkaart.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-6 (1)

Wees blij!

Sparretjes, sneeuwvlokken en een vrolijk fontje. Dat is het recept voor een geslaagde kerstkaart. Download dit template, voeg elementen toe, geef het geheel de kleuren die bij jou passen en wees blij. Met je zelfontworpen kerstkaart.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-7 (1)

Merry Christmas

Wil jij geen gekke, moderne kerstboodschap? Heb je geen auto om naar huis te rijden voor kerst? Of staat er al lang een ferme baard? Dan is deze voorbeeldkaart voor jou: download de klassieke Merry Christmas! Maar dan met een lekker modern tintje.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-8

Happy Holidays

Bij kerst hoort licht. Licht uit de boom of kaarslicht. Laat de warme gloed van de feestdagen terugkomen op je kerstkaart. Zo valt er een envelop vol warmte op de deurmat, met jou als afzender. Fijne feestdagen! Download je template hier.

373-9-downloads-kerstkaarten-featured-9

Boomknuffelaar

Dit is de periode van het jaar waarin iedereen van bomen houdt. Ben jij ook in voor een stekelige knuffel? Download die knuffeltemplate hier.

featured kerstkaart-templates hug

Tree trio

Een kerstboom is leuk. Dus drie kerstbomen is nog veel leuker. Toch? Ik weet niet of het zo uitkomt in je woonkamer, maar op dit kaartje is het alvast een gezellige boel! Klik hier om dit triootje in huis te halen.

featured kerstkaart-templates trees

Happy met hulstbesjes

Een van de dingen die Kerst zo gezellig maken, zijn de knusse kleuren. Het groen voelt als thuiskomen, het rood als feest en gezelligheid. Deze kaart combineert die twee, zonder de stekeligheid van een echt hulsttakje. Fijne feestdagen en download je gratis template!

featured kerstkaart-templates branches

#Laatzienwiejebent

Zit jouw perfecte kerstkaart hiertussen? Of zitten er voorbeeldkaarten bij waar je handen van jeuken om mee aan de slag te gaan? Download de templates en maak er iets moois van! Wil je ook nog een Wacom winnen met jouw ontwerp? Dat kan! Upload een afbeelding van je kerstkaart op social media. Voorzie je post van #laatzienwiejebent en hou onze Facebook-pagina in de gaten.


  1. #Design
  2. #Gratis
  3. #Templates

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.