vergroot-je-cv-cover-secondary

CV-voorbeelden: creatieve manieren om er echt uit te springen

zondag 24 maart 2013

Een geschikte baan vinden is moeilijker dan dat het lijkt. Het aanbod van nieuwe banen is momenteel erg schaars. En steeds meer mensen zijn op zoek naar een passende baan. Bedrijven ontvangen stapels en stapels met CV’s, maar hoe kun je jezelf onderscheiden van de rest? Lees verder voor een aantal cv-voorbeelden.

Onderzoek

Volgens Dodd Caldwell, mede-oprichter van Loft Resumes, is visueel design een ideale manier om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten. Design begint namelijk steeds belangrijker te worden in de zakenwereld. Bedrijven zijn constant op zoek naar kandidaten die extra inzet tonen. Het versturen van je CV is letterlijk je eerste contactmoment. Dit is ook ook je eerste kans om jezelf op de ‘ja’-lijst te zetten. Maar waar zijn recruiters eigenlijk naar op zoek? Uit onderzoek van The Ladders blijkt dat recruiters 80% van hun tijd spenderen om te kijken naar de volgende zes punten:

  • Naam
  • Huidige positie en bedrijf
  • Vorige positie en bedrijf
  • Start- en eind data van je huidige baan
  • Start- en eind data van je vorige baan
  • Opleiding

Advies

Benadruk deze punten dus sowieso in je CV. Wij raden je dus aan om deze punten overzichtelijk weer te geven, zodat het voor de lezer makkelijk te vinden is. Door een grafisch ontwerp van je CV-opmaak te maken, trek je snel de benodigde aandacht. Vooral in deze tijd, waar afbeeldingen en foto’s overal op het web te vinden zijn, is het goed om het menselijk oog te prikkelen met een mooi design.

CV maken: voorbeelden

cv-voorbeelden-1

cv-voorbeelden-2

Wees creatief en duidelijk! Je CV is tenslotte je visitekaartje!

Heel benieuwd zijn we naar jouw creatieve cv. Of heb je ons deze al toegestuurd?


  1. #Design
  2. #Visitekaartjes

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.