Vloervinyl World Traveler

Zet elk interieur compleet naar je hand

Fotobehang World Traveler

Duurzame en verwijderbare opties | Max. formaat 5000 x 310 cm |

Ritswand World Traveler

Zet een wand op die indruk maakt, zonder dat je een aannemersbedrijf in hoeft te schakelen!

Raamsticker World Traveler

5+ materialen | Vrije vorm mogelijk | 10 t/m 1000 cm

Textielframe World Traveler

Span je design strak.

Textielposters World Traveler

Een mooier interieur met textielposters.

Fotoproducten World Traveler

Foto’s die het verdienen om gezien te worden

Naambordjes World Traveler

Wijs je gasten de weg | Next-day levering mogelijk

Kantoorinrichting inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek

Dag grijs kantoor, hallo frisse werkplek! Download ons gratis inspiratieboek: 39 pagina’s vol inspiratie voor het interieur van je kantoor. Simpel, smaakvol en snel: je kantoorinterieur verfraaien is makkelijker dan je denkt!

Download inspiratieboek


Alle kantoorinrichting inspiratie voor een update van je werkplek

Hangt dat systeemplafond als een grijze wolk boven je? Voel je je als een rat in de val tussen de vier muren van je kantoor? En kijk je iedere dag wanhopig naar buiten voor een klein stukje inspiratie? Dan is het hoog tijd om je kantoorinrichting aan te pakken!

Puike kantoorinrichting: goed voor je werknemers en de zaken

Werknemers die zich goed voelen zijn productiever, efficiënter en creatiever. Dat vertaalt zich naar betere resultaten en blijere collega’s. Daarom is het goed om jouw kantoorinrichting eens kritisch tegen het licht te houden.

Kantoorinrichting

De kantoorinrichting van jouw pand heeft een niet te onderschatten invloed op de geestelijke gesteldheid van je werknemers. Gek is dat niet. Acht uur per dag onder flikkerend tl-licht zitten terwijl je gebogen achter je pc zit is voor niemand gezond. Die situatie is stukken rooskleuriger te maken met goed gekozen kantoor decoratie. Daarbij kun je zover gaan als je wilt. Mooie textielposters aan de wand of stijlvolle vloerstickers zijn kleine en doeltreffende ingrepen om iets te doen aan kantoor decoratie.

Als jij je kantoorinrichting naar een veel hoger plan wilt tillen, kun je natuurlijk flink uitpakken. Wat dacht je van de beurswand met rits met een prikkelend ontwerp? Een andere manier om in weinig tijd veel oppervlak te verfraaien is met fotobehang. De mooiste foto’s of designs haarscherp op je muur: een flinke boost voor je kantoorinrichting!

Download gratis Kantoorinrichting inspiratie

Om je op weg te helpen, hebben we een gratis inspiratieboek voor je gemaakt met 25 kantoorinrichting ideeën. Van vergaderruimte tot gang en van kantoor tot toilet: geen ruimte slaan we over in dit boek. Laat je inspireren en maak werk van je kantoor!


Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.