Muursticker secondary

Muurstickers ontwerpen: maak je kantoor een beetje magisch

maandag 15 januari 2024

Maak van je kantoor je nieuwe thuis, haal de natuur in huis met wilde dieren, of fleur je werkplek op met prachtige planten die plakken. Plak je logo knettergroot op je muur of verander de slaapkamer van je kleine in een ruimtebasis. In dit blog maak je kennis met de leukste ideeën over hoe je waanzinnige muurstickers ontwerpen kunt.

Bedenk bij het ontwerpen van je muurstickers eerst wat je met je design wil bereiken. Is het een sfeermaker of eerder een accent dat het totaalplaatje afmaakt? Kies je een rechthoekig vlak of ga je voor een vrije vorm met contourgesneden muurstickers? Houd rekening met andere objecten in de omgeving en de achtergrond waarop je je sticker plakt. Bedenk: hoe groot moet mijn sticker worden? Bedruk een tegeltjeswijsheid op 10 bij 10 centimeter. Of pak groot uit en beplak je hele muur. Je kunt ook kiezen voor plakletters. Ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden? Je haalt de sticker zo weer weg zonder lijmresten achter te laten.

Rechthoekige muurstickers ontwerpen

Rechthoekige muurstickers zijn de meest voorkomende muurstickers, en dat is niet voor niets. Ze bieden veelzijdige mogelijkheden binnen veilige kaders en daardoor werken ze altijd. Sier je kantoor op met je zelfontworpen muurstickers. Plaats een muursticker als trendy poster in je kamer. Verras je personeel met een prachtig kunstwerk. Of waan je in complete fantasiewerelden en bedek je muur met de prachtigste vergezichten. De enige beperking is jouw creativeit!

Muurstickers rechthoekig

Contourgesneden muurstickers ontwerpen

Heb jij het niet zo met hoeken, maar omring jij je liever met organische vormen? Ook dan bieden onze muurstickers mogelijkheden. Geef je creativiteit de ruimte en ga zelf stickers ontwerpen in de meest fantasierijke kronkels. Met de bloemrijke vormen van bladeren aan je muur maak je jouw kantoor tot een prachtig oerwoud. Goed om te weten: onze muurstickers zijn waterbestendig. Dus zet de bloemetjes gerust buiten en vergeet ze geen water te geven.

Muurstickers countour

Plakletters voor een persoonlijke boodschap

Ander idee: inspireer je personeel door je muur te vullen met motiverende teksten. Herinner ze dagelijks aan je missie door je bedrijfsmotto een prominente plek te geven. Of plaats een persoonlijke boodschap met plakletters. Een leuk alternatief is een diapositieve muursticker. Je maakt dan een vorm waar je letters uitgesneden worden. Zorg er bij plakletters altijd voor dat je alleen een contour maakt, zonder dat deze zichzelf ergens overlapt. Gebruik plakletters niet alleen voor je winkelreclame. Zet ze ook eens in voor bijzondere momentjes en bij jubilea. Of plaats eens een lieve boodschap voor je klant. Alles is mogelijk!

Muurstickers plakstickers

Muursticker ontwerpen met logo

Met jouw logo laat je zien wie je bent. Dus pak groots uit, ga muurstickers ontwerpen met jouw logo en toon jezelf aan de wereld. Maak je hele kantoor sfeervol met een inrichting in stijl. Voer je huisstijl door en laat je logo niet ontbreken.

Muurstickers logo

Dierenmuursticker ontwerpen

Laat je fascineren met dynamische ontwerpen. Ga muurstickers ontwerpen met dieren en breng je kamer tot leven. Je maakt het zo realistisch als je zelf wilt. Geef je kamer vleugels met een fleurige vogel. Of kies voor een abstracte variant.

Muurstickers dierenmuursticker (1)

Muurstickers slaapkamer

Maak van slapen een spannend avontuur. Ontwerp stickers in stijl, of trek de aandacht met een element dat verrast. Laat een astronaut je kamer in knallen of maak een sticker met een sprookjeskasteel voor je kleine prinses.

Muurstickers slaapkamer


  1. #Design
  2. #Producten & Materialen

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.