jaaroverzicht-2018 secondary

5 x in het oog springen met geniale stationery

woensdag 2 januari 2019

Creatieve stationery is booming. Social media barsten uit de voegen met mooie kantoorartikelen die van je doodgewone werkplek een "happy place" maken. Maar, waarom ga je niet voor de meest creatieve kantoorbenodigdheden met je eigen huisstijl!? Het is ijzersterke branding op elke plek waar deze items opduiken. In dit blog zie je hoe onweerstaanbeer je kantoorartikelen kunnen zijn.

Alles draait om het geheel

Kantoorartikelen. Het klinkt heel saai, maar! Als je een term als #stationery googelt, ontvouwt zich een wereld aan creativiteit voor je bureau. Als je zelf al jouw creativiteit loslaat op jouw kantoorartikelen dan krijg jij ook dit effect. Een waanzinnig mooie huisstijl, verbluffende branding en drukwerk waar je klanten 'wauw' tegen zeggen.

overzicht

Een beetje liefde voor je klant

Creëer een superpersoonlijk bedankje - en een kaartje dat elk bureau of huiskamer doet stralen - met with compliment cards. Weggooien doe je zoiets niet. Dus jouw naam en logo liggen straks op het bureau van elke besteller. Pen al je vrolijke dankbaarheid op het papier, val op en creëer klanten voor het leven.

thank-you-note

Val op, rock je envelop

Heb jij zo'n oogstrelende huisstijl dat men je envelop bij wijze van spreken nog bewaart? Skip de 'bij wijze van spreken' en maak het waarheid! Streel het oog met je zelf gevouwen, all-over bedrukte envelop. Van nature zijn enveloppen nogal saaiig. En ze dienen maar één doel: de inhoud veilig overbrengen. Voeg daar jouw prachtige huisstijl aan toe, creëer zo toffe stationery, mooie branding en een plezier om naar te kijken.

envelop (1)

Briefpapier hier

Met zo'n mooie envelop kan de inhoud natuurlijk niet achterblijven. Wist je dat briefpapier best spannend kan zijn? Je kan er namelijk heel veel meer op drukken dan alleen je logo. Voeg wat jus toe in de vorm van je huisstijl! Bedruk de achterkant volledig in een tof motief van je logo, kleur hem helemaal in of trek een stijvolle band in je huisstijlkleuren over het papier.

5xopvallen featured-briefpapier

Altijd prijs met unieke offertemappen

Zelf ga je de deur uit in een leuke jas, toch? Dat werkt ook voor je offertes! Je klant kiest namelijk sneller voor een offerte in een goed verzorgde offertemap, dan voor een offerte op verfrommeld papier.

presentatiofolder

Tip: denk niet alleen goed na over het ontwerp van je offertemap, maar ook over de vorm en het materiaal! Dit zijn manieren om je te onderscheiden van je concurrentie.

Blokken op je notities

Een goed vormgegeven notitieblok is meer dan papier om je hersenspinsels op neer te krabbelen. Het is de beste vriend in je tas, je agendasteun en toeverlaat voor al je fantastische ideeën. Geef de schrijver die ruimte! Creëer dit met jouw logo en jouw vormgeving, je merk en je creativiteit spreken overal voor zich.

5xopvallen featured-notepad

#Laatzienwiejebent

Heb jij al je kantoorbenodigdheden al in huis, volledig gebrand en creatief ontworpen? Dat is te gaaf om voor jezelf te houden! Maak een foto, post hem op social media en voorzie je post van #Laatzienwiejebent. Toon hoe creatief je bent, hoe tof je merk is en win € 100,- drukwerktegoed.

Laatzienwiejebent-blog


  1. #Tutorials
  2. #Design

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.