Mijn levering is vertraagd. Wanneer ontvang ik mijn pakket?

De vertraging van je order kan verschillende oorzaken hebben. Je order kan bijvoorbeeld vertraging oplopen tijdens de productie of hij kan vertraagd raken bij de vervoeder.

Heb je een track en trace-code ontvangen op de dag voor de verwachte leverdatum en werkt de code niet? Dan is de vertraging opgelopen bij onze vervoerder in het sorteerproces. Werkt de track en trace na 48 uur nog steeds niet? Dan kan je even contact met ons opnemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten.

Is de verwachte leverdatum vandaag en heb je nog geen track en trace-code ontvangen? Dan is je order vertraagd in ons productieproces. Bijvoorbeeld door een machine die een storing heeft is of materiaal dat (tijdelijk) niet op voorraad is. We proberen in dat geval de order op dezelfde werkdag nog te versturen! Je ontvangt hier automatisch een track en trace-code van. Helaas kunnen wij als verzender geen gewenste levertijd aangeven bij onze vervoerders. De vervoerder bepaalt zelf welke route ze rijden en hangen daar geen tijdvak aan vast.


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.