Retourneren

Retourvoorwaarden

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Druk- en printwerk kun je daarom niet terugsturen. Dat is gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken. Ook kleurenwaaiers die niet meer in de originele verpakking zitten, kun je niet retourneren.

Niet-gepersonaliseerde producten

Niet-gepersonaliseerde producten kun je terugsturen. Denk bijvoorbeeld aan spinhaken, kliklijsten en stoepborden. Neem ook hiervoor contact op met onze klantenservice.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet je ons duidelijk aangeven dat je het product terug wil sturen. Dit kan bijvoorbeeld door ons een mail te sturen (info@drukwerkdeal.nl). Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer.

Wanneer wij de producten later dan 14 dagen na de melding van terugsturen ontvangen, vervalt het recht op herroepen. Zorg dus dat je bewijs hebt dat je de producten op tijd hebt verzonden.


Retouradres

Drukwerkdeal Productie

T.a.v. aftersales expeditie / ordernummer

Antwoordnummer 483

7400 VB DEVENTER


Retourkosten

Maak je directe kosten voor het terugsturen van de producten? Deze zijn dan voor jouw rekening.


Terugbetaling

Het terug te storten bedrag ontvang je binnen 14 dagen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de order in eerste instantie ook hebt betaald. Wij mogen de terugbetaling wel uitstellen tot wij de producten hebben ontvangen, of tot wanneer wij bewijs hebben gezien dat de producten zijn teruggestuurd.

Terug naar Service & Contact
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.