Printhack11 secondary

#Printhack: een tapijt dat blijft plakken

maandag 14 augustus 2017

Slimme oplossingen voor alledaagse problemen, daarover gaat het bij #Printhacks. Met een beetje creativiteit en hele vette print maak jij net dat beetje verschil. In deze #Printhacks laten we je zien hoe je met vette print een waanzinnig tapijt creëert.

1

Is een tapijt een alledaags probleem? Nou, probeer maar eens een hoogpolig tapijt te stofzuigen! En dat is als hij er al ligt. Of het nou gaat om de woonkamer of je kantoorpand, het juiste vloerkleerd vinden is een zoektocht van hier tot Tokio. De mogelijkheden zijn eindeloos, dat ene patroon is nergens te vinden en dan hebben we het nog niet eens gehad over de juiste afmeting. Reken nu af met die zoektocht, laat je eigen tapijt op maat maken!

De kids

Printhack11 featured-2kids

Ken je deze nog? Duizenden kinderen racen nog steeds met hun kleine Ferrari ’s en Porsches door de straten van Little Village. Met een vloerstickertapijt creëer je gewoon je eigen stad. Zo cruisen je kids door hun zelf ontworpen straten. Plezier gegarandeerd, en in het geval van een limonadetsunami... is ‘ie zo weer schoon!

Trek ‘m door

Waar een tapijt stopt, trek je het vloerstickertapijt gewoon door. Zo verbind je twee aparte ruimtes met gemak, betrek je de muur bij het geheel en staat je bezoek totaal verbijsterd om zich heen te kijken.

Printhack11 featured-3trekmdoor

Tegelvloeren

Ook voor tegelvloeren kan je prima uit de voeten met vloerstickers. Sterker nog, een vloer vol tegelstickers is waanzinnig mooi. Je kan er voor kiezen om het formaat van je tegel aan te houden, of de gehele vloer in één keer te beplakken. Het resultaat is hoe dan ook verbluffend.

Printhack11 featured-4tegels

Wat heb je nodig?

Printhack11 featured-1nodig

Wat je nodig hebt is niet meer dan je eigen creativiteit en onze website (en een vlak oppervlak natuurlijk). Ontwerp het tapijt dat past bij je woning of je kantoor, upload het ontwerp, laat het drukken op een vloersticker en je bent er. Wél even goed opletten of je hem recht op je vloer plakt.

Ons vloerstickertapijt

Vormgeefster Femke doet even voor hoe het moet. Zie hier het resultaat van ons eigen vloerstickertapijt. Printhack11 featured-resultaat

Heb jij nou ook een prachtige vloer ontworpen op een creatieve manier, deel het dan met ons! Ga jij binnenkort de zoektocht naar het perfecte tapijt beginnen? Overweeg het gemak van print dan eens.


  1. #Printhacks

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.