• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
  • kiyoh score9 kiyoh 806 reviews

Pak uit met jouw goodiebag

Een goodiebag vol toffe goodies is een origineel en verassend geschenk en een fantastisch promotiemiddel, mits je de goodiebag van de juiste goodies voorziet. Wist je dat een relatiegeschenk dat niet bij een bedrijf past een van de grootste irritaties is? Het is dus key om de goodiebag te vullen met goodies die aansluiten bij jouw merk of bedrijf. Een goodiebag bestellen op Drukwerkdeal.nl is dan ook een goed idee, want de keuze is eindeloos.

Een goodiebag maken, je naamsbekendheid vergroten

Als je de tas en alle inhoud voorziet van jouw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp is een goodiebag een zeer effectief promotiemiddel. Een goodiebag maken is niet altijd even makkelijk. Het laatste wat je wilt is de plank misslaan en irritatie opwekken bij je klanten. Denk goed na over wat jij als bedrijf uit wilt stralen en waar je de goodiebag voor wilt inzetten. Je kunt hierbij onder andere denken aan winacties en beurzen. Of zomaar, als bedankje.

De juiste goodiebag samenstellen

Als sportbedrijf kun je drinkflessen en bidons bedrukken, en als je in de IT zit kun je de goodiebag samenstellen met kantoorartikelen, zoals een gepersonaliseerde USB stick of een pen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor goodies die bij iedereen in de smaak vallen, zoals een gevulde snoeppot of een bedrukte paraplu. Ook zeer geschikt voor een winactie.

Goodiebag bestellen

Een goodiebag bestellen is een fluitje van een cent op Drukwerkdeal.nl. Het personaliseren van jouw goodies overigens ook. Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: in veel gevallen kunnen jouw relatiegeschenken al binnen enkele dagen geleverd worden.


Klantenservice
088-8855222
Telefonisch en via chat bereikbaar tot 18:30 uur
Bekijk openingstijden
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.