Bestandscontrole service voorwaarden

Bestandscontrole service

Bij alle producten waar wij een upload- of opmaaktool beschikbaar hebben, kan je kiezen voor een professionele bestandscontrole.

Als jouw aangeleverde of opgemaakte bestand helemaal in orde is, sturen we het direct door naar de drukker en krijg jij een mail dat we jouw order in productie hebben genomen. Als er kleine wijzigingen nodig zijn, passen we dat zelf aan en gaat de order in productie. Als we bij de controle toch nog zaken tegenkomen waar we vragen over hebben, nemen we contact met je op om te kijken hoe we dit snel voor je kunnen corrigeren.

Waar controleren we op?

Onze ervaren collega’s controleren alle druktechnische aspecten die belangrijk zijn voor je gekozen product. Zo weet je zeker dat wat je hebt aangeleverd ook correct geproduceerd kan worden. De controlepunten zijn onder andere:

  • Formaat/pagina’s/opties

Komt het ontwerp overeen qua formaat, zijn alle benodigde pagina’s aangeleverd en staan ze in de juiste volgorde? Zijn extra elementen zoals nummering correct opgenomen in het ontwerp waar nodig?

  • Kwaliteit/kleurgebruik

Is de kwaliteit van het aangeleverde ontwerp goed en de resolutie van het aangeleverde bestand voldoende voor het beoogde gebruik? Maakt het product gebruik van het juiste kleurtype en benaming? Klopt de kleur niet, dan passen wij dit waar mogelijk aan. Bij duidelijk zichtbare veranderingen in het ontwerp nemen wij contact op.

  • Positionering/afloop/marges

Staat het ontwerp op de goede positie en hoort het liggend of staand op het product te komen? Heeft het ontwerp de juiste afloop en is er voldoende veiligheidsmarge aangehouden voor een correcte afwerking?

  • Rotatie/vouwwijze

Staat de voorzijde juist t.o.v. de achterzijde en komt het ontwerp overeen met de gekozen vouwwijze? We gaan hierbij altijd uit van de standaard rotatie/vouwwijze die hoort bij het gekozen product.

  • Lettertypen/uitsparingen/lijndiktes

Zijn de gebruikte lettertypen juist ingesloten en bruikbaar op het product? Gebruik je kleine tekst, elementen of uitsparingen in je ontwerp, dan controleren wij of deze niet te klein zijn om correct te produceren.

Waar controleren we NIET op?

We kijken bij de controle niet naar subjectieve zaken, inhoud, spelling en (on)bedoelde effecten die ontstaan door gebruik van transparantie of overdruk. Het is voor ons niet mogelijk te beoordelen of je deze bewust of onbewust hebt toegepast.

Meerdere ontwerpen controleren

Bestandscontrole meerdere ontwerpen

Wil je meerdere ontwerpen tegelijkertijd laten controleren? Dat kan! Wij controleren voor een vaste prijs per ontwerp je bestanden per ontwerp. Extra bestandscontrole voor meerdere ontwerpen momenteel alleen mogelijk voor:

  • roll-up banners
  • visitekaartjes in pakket
  • spandoeken
  • plaatmateriaal

Gerelateerde artikelen

Terug naar Aanleveren
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.