363---secondary (1)

Voorbeeld visitekaartje: 4 slimme designs waar je zo mee aan de slag kan

woensdag 10 oktober 2018

Zo'n beetje overal waar wordt gewerkt, deelt men visitekaartjes uit. Een goed visitekaartje maken is essentieel na elke klus. Laat jouw kaartjes niet ontbreken! Dus, start jij je eigen bedrijf? Of bestel je voor het eerst je eigen visitekaartje? Dan moet je ze wel eerst even (laten) ontwerpen. Wat echt op een visitekaartje hoort? Dat ontdek je in een oogwenk met deze vier voorbeelden en dé visitekaartchecklist.

Voorbeeld visitekaartje bedrijf

Wil je jouw logo op de kaart zetten en overal een herinnering aan jouw bedrijf achterlaat? Kies voor een professionele uitstraling! Maak voor je onderneming visitekaartjes in jouw huisstijl. Houd het lekker overzichtelijk met je logo, je bedrijfsnaam, waar mensen voor bij je terecht kunnen en vergeet vooral jezelf niet. Voeg wat frisse huisstijlelementen toe en je visitekaartjes presenteren zichzelf.

blogafbeelding4

Voorbeeld visitekaartje werkzoekende

Ben je op zoek naar een baan? Een visitekaartje is een krachtig wapen. Geef ze weg bij elke sollicitatie en laat zien wat je kwaliteiten zijn! Als je helemaal creatief wilt zijn, maak je een ontwerp dat visueel vertelt wat jij in huis hebt. Loop in de kijker bij je favoriete werkplek, leg nadruk op jouw specialisme. Laat je kwaliteiten eruit springen. Zorg voor de nodige contactgegevens en voor je het weet heb jij een belletje van een geweldige werkgever.

blogafbeelding2

Voorbeeld visitekaartje voor pedicure

Zet ook je pedicurepraktijk op een voetstuk. Geef jezelf vaste grond onder de voeten met een herkenbaar visitekaartje. Promoot jouw praktijk met een origineel ontwerp. Leg nadruk op je liefde voor gezonde voeten. Kies voor betrouwbaar blauw, gezond groen of benadruk luxe en spiritualiteit met een krachtig paars. Voor elke voet wat wils met een evenwichtig ontwerp. Laat er geen twijfel over bestaan waar jij gevonden wordt. Maak van je klant een wandelende ambassadeur met jouw visitekaartje in zijn portemonnee.

blogafbeelding1

Voorbeeld visitekaartje zzp

Als ZZP’er zoek je zelf je klanten. Het is nog beter als ze jou vinden. Laat potentiele klanten zien dat jij geknipt bent voor de klus met je eigen visitekaartje. Ga lekker los met een persoonlijk ontwerp dat jouw diensten benadrukt. Tover je kaartje om tot een liniaal of een bouwpakket als je klusjesman bent. Geef als fotograaf je klanten een kijkje in jouw wereld vanuit een uniek perspectief. Maak van je visitekaartje jouw muziekinstrument of kies voor minimalisme met een mooi lettertype en een strak evenwicht, slechts vergezeld door jouw persoonlijke gegevens.

blogafbeelding3

Met je visitekaartje toon je kort en bondig wat je te bieden hebt en hoe je bereikt wordt. Zorg dat deze gegevens in ieder geval niet ontbreken:

  1. De naam en het logo van jouw onderneming
  2. (Bedrijfs)motto
  3. Je eigen naam
  4. Een korte omschrijving van jouw diensten, producten en kwaliteiten
  5. Telefoonnummer waarop je bereikt wilt worden
  6. Website en e-mailadres
  7. Genoeg ruimte voor notities

Je weet nu wat echt niet mag ontbreken op jouw visitekaartje. Maar nu moet hij er nog leuk uitzien. Creëer je eigen ontwerp in de editor of maak gebruik van een van onze gratis templates. Ga aan de slag en zet jezelf op de visitekaart.

Laatzienwiejebent

Zitten jouw visitekaartjes allang in de zak van je zakenrelaties? Of heb jij je nieuwe oplage net binnengekregen? Grijp deze kans om je kaartje nog eens extra onder de aandacht te brengen. Deel jouw creatie op social media met #laatzienwiejebent en misschien ben jij wel de volgende die €100,- drukwerktegoed mag gaan besteden.


  1. #Producten & Materialen
  2. #Design
  3. #Templates

Gerben op den Dries

Gerben: gedachten stromen door zijn hoofd, woorden vloeien uit zijn vingers, schrijft dat het een lieve lust is.

Lees meer van Gerben op den Dries

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.