Voorbeeld visitekaartje: 4 slimme designs waar je zo mee aan de slag kan

Gerben op den Dries plaatste dit bericht in Tutorials

Een goed visitekaartje is een echte conversation starter bij elk netwerkgesprek. Dus, start jij je eigen bedrijf? Of bestel je voor het eerst je eigen visitekaartje? Denk dan even goed na over het ontwerp. Wat echt op een visitekaartje hoort? Dat ontdek je in dit blog. Plus: vier slimme designs waar je zo mee aan de slag kan. Rondje van Drukwerkdeal.nl!

Voorbeeld visitekaartje bedrijf

Wil je echt een goede indruk achterlaten bij je klanten of prospects? Kies voor een professionele uitstraling! Maak voor je onderneming visitekaartjes in jouw huisstijl. Houd het lekker overzichtelijk. Je logo, bedrijfsnaam, adresgegevens en natuurlijk een korte omschrijving van waar mensen voor bij je terecht kunnen. Dat is meestal voldoende. Voeg wat frisse huisstijlelementen toe en je visitekaartjes presenteren zichzelf.

blogafbeelding4

Voorbeeld visitekaartje werkzoekende

Ben je op zoek naar een baan? Dan is een visitekaartje een goede binnenkomer. Geef ze weg bij elke sollicitatie en laat zien wat je kwaliteiten zijn! Als je echt creatief wilt zijn, maak je een ontwerp dat visueel vertelt wat jij in huis hebt. Laat je kwaliteiten eruit springen, zorg voor de nodige contactgegevens en voor je het weet heb jij een belletje van de werkgever van je dromen.

blogafbeelding2

Voorbeeld visitekaartje voor pedicure

Zet ook je pedicurepraktijk op een voetstuk. Geef jezelf vaste grond onder de voeten met een herkenbaar visitekaartje. Promoot jouw praktijk met een origineel ontwerp. Leg nadruk op je liefde voor gezonde voeten. Kies voor betrouwbaar blauw, gezond groen of benadruk luxe en spiritualiteit met een krachtig paars.

blogafbeelding1

Voorbeeld visitekaartje zzp

Ben jij een ZZP'er? Laat potentiële klanten zien dat jij geknipt bent voor de klus met je eigen visitekaartje. Ga lekker los met een persoonlijk ontwerp dat jouw diensten benadrukt. Tover je kaartje om tot een liniaal of een bouwpakket als je klusjesman bent. Geef als fotograaf je klanten een voorproefje van wat jij voor hun kan betekenen. Maak van je visitekaartje jouw muziekinstrument of kies voor minimalisme. Een goed gekozen lettertype en een strak design is soms voldoende, slechts vergezeld van jouw persoonlijke gegevens.

blogafbeelding3

Met je visitekaartje toon je kort en bondig wat je te bieden hebt en hoe je bereikt wordt. Zorg dat deze gegevens in ieder geval niet ontbreken:

  1. De naam en het logo van jouw onderneming
  2. (Bedrijfs)motto
  3. Je eigen naam
  4. Een korte omschrijving van jouw diensten, producten en kwaliteiten
  5. Telefoonnummer waarop je bereikt wilt worden
  6. Website en e-mailadres
  7. Genoeg ruimte voor notities

Je weet nu wat echt niet mag ontbreken op jouw visitekaartje. Tijd om aan de slag te gaan! Creëer je eigen ontwerp in de editor of maak gebruik van een van onze gratis templates. Ga aan de slag en zet jezelf op de visitekaart.

Laatzienwiejebent

Zitten jouw visitekaartjes allang in de zak van je zakenrelaties? Of heb jij je nieuwe oplage net binnengekregen? Grijp deze kans om je kaartje nog eens extra onder de aandacht te brengen. Deel jouw creatie op social media met #laatzienwiejebent en misschien ben jij wel de volgende die €100,- drukwerktegoed mag gaan besteden.

Download 10 gratis templates

Laatzienwiejebent-blog