secondary-visitekaartjes-ontwerpen

10 gratis templates voor je visitekaartjes

woensdag 1 januari 2020

Ben je net je eigen bedrijf gestart? Of is je bedrijf toe aan een rebranding? Daar hoort een nieuw visitekaartje bij! Als je weinig of geen ontwerpskills hebt kun je dit uitbesteden, maar dat kost tijd en geld. Maak gratis en snel je visitekaartje met onze gratis templates.

Ga zelf aan de slag met visitekaartjes maken

Hieronder hebben we alvast vier voorbeelden van visitekaartjes voor je klaargezet. Maar dat is niet alles: we hebben ook tien toffe templates voor je gemaakt. Download ze gratis via deze link en kies je favoriete ontwerp uit.

Ga vervolgens naar onze visitekaartjesen stel je product samen. Heb je een keuze gemaakt en een oplage geselecteerd? Klik dan op ‘Online ontwerpen’, vervolgens op ‘Ga naar ontwerpen’ en je kunt aan de slag in de editor. Upload hier het ontwerp dat je hebt uitgekozen en pas het aan naar je eigen smaak. Personaliseer je kaartje door je eigen logo erin te plaatsen, pas de kleuren aan en voeg eigen tekst toe.

Visitekaartje template: geometrische vormen

Geometrische vormen doen het altijd goed. Ze ogen minimalistisch, maar geven ook uitstraling aan je visitekaartje. Heel geschikt als je bijvoorbeeld een bedrijf in sieraden hebt.

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-1

Visitekaartje template: marmer

Marmer: de trend van het moment! Tegelijkertijd is het van alle tijden. Als klassiek en tijdloos passen bij jouw bedrijf is deze template echt iets voor jou.

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-6

Visitekaartje template: minimalistisch

Less is more! En dat geldt zeker ook voor visitekaartjes. Als je ze minimalistisch houdt blijven je kaartjes actueel en kun je duidelijk laten zien wat je aanbiedt.

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-7

Visitekaartje template: pastel

Vrouwelijk én professioneel. Met deze template spreek je de juiste doelgroep aan.

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-9

Visitekaartje template: verfstrepen

Toon je vakmanschap en creativiteit. Zo onderstreep je de highlights van je visitekaartje. Pak de meest opvallende kleur uit je huisstijl en breng verf aan met precisie.

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-10

Visitekaartje template: clean

Toon hoeveel klasse en stijl je in huis hebt op subtiele wijze. Doe het zo clean mogelijk. Zo gaat alle aandacht naar de informatie die er toe doet.

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-8

Visitekaartje template: markerstift

Onderstreep alles wat van waarde is! Leg de focus op de dingen die er toe doen. Of het nou een quote is, je telefoonnummer of je bedrijfsnaam; onderstreep het in je huisstijlkleur. Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-5

Visitekaartje template: blokjes weg

Dit blokjeswerk is strak maar creatief. De ontvoerde kleur komt op de achterkant terug. Door de gekleurde hoek vormen je visitekaartjes op een stapel een spectaculair gezicht.

Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-4

Visitekaartje template: chique

Het font, het kleurgebruik en zijn eenvoud maken van dit visitekaartje een chique bedoeling. De perfecte manier om te laten zien uit welk kwaliteitshout jouw bedrijf gesneden is. Gratis-visitekaartjes-ontwerpen featured-3

Download 10 gratis templates


  1. #Design
  2. #Templates
  3. #Gratis

Moniek van Bussel

Moniek is copywriter. Ze schrijft de sterren van de hemel, de rook uit het toetsenbord en houdt van cheeseburgers zonder burger.

Lees meer van Moniek van Bussel

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.