Direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling? Zo doe je dat!

Direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling? Zo doe je dat!

maandag 17 mei 2021

Toch altijd even spannend, dat aanleveren van je ontwerp. Wat als je drukwerk nét anders uit de verf (of inkt) komt dan verwacht? Dan zit je daar met ansichtkaarten waar je witte ontwerp compleet wegvalt of een stapel visitekaartjes die je eigenlijk niet durft weg te geven. Met onze 3D-preview in de aanlevertool is dat verleden tijd! We leggen je uit hoe je direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling tevoorschijn tovert en waarvoor je hem gebruikt.

Hoe werkt de 3D-preview?

Met deze update van onze aanlevertool krijg je een 3D-voorvertoning van jouw aangeleverde artwork op het product wat je hebt gekozen. Wil je bijvoorbeeld zien waar je ontwerp afloopt bij het bestellen van een fotocanvas? In de 3D-preview kun je het canvas van alle hoeken bekijken en precies zien welke randjes van het beeld worden omgevouwen.

Hoe gebruik ik de 3D-preview?

De 3D-preview gebruik je in onze aanlevertool (voor het automatisch uploaden en controleren van je bestanden) en in onze eigen online editor (waarin je zelf kunt ontwerpen). Het is niet mogelijk om een 3D-preview te zien van je ontwerp als je je bestanden op een andere manier aanlevert.

Direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling? Zo doe je dat!

Wat heb ik aan de 3D-preview?

1. Je kunt je eindresultaat van tevoren bekijken

Onze Drukwerkdealers in de drukkerij drukken je ontwerp niet alleen, maar werken je product ook af: op maat snijden, vouwen en in elkaar zetten. In de 3D-preview passen we die afwerkingen vast toe zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

2. Je spot makkelijk fouten in je ontwerp

Met de 3D-previews krijg je een zo realistisch mogelijk beeld van hoe je artwork eruit komt te zien ‘in het echie’. Zo spot je makkelijk of je ontwerp goed in de kaders past en dat er bijvoorbeeld niets verkeerd wordt afgesneden.

Direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling? Zo doe je dat!

3. Je kunt checken of je materiaalkeuze goed past

Bij visitekaartjes en ansichtkaarten werken we met materialen die invloed hebben op hoe je artwork eruit komt te zien. Denk bijvoorbeeld aan de papiersoort kraft; dat heeft van nature een bruine kleur, waardoor wit in je ontwerp helemaal wegvalt (omdat wit geen drukkleur is). Hetzelfde geldt voor metallic papiersoorten die een eigen kleur en glans hebben. In de 3D-preview kun je precies zien of je ontwerp en materiaalkeuze goed bij elkaar passen.

Welke producten kan ik in 3D bekijken?

Je kunt nog niet alle producten van ons in 3D bekijken bij het aanleveren. Op het moment is dat mogelijk voor de producten hieronder. En dit lijstje groeit bijna dagelijks! Dus zit je favoriete product er nog niet tussen? Check Drukwerkdeal.nl dan regelmatig om te zien of jouw product ook al in 3D te bewonderen is. Of: stuur ons een berichtje om te laten weten welk product volgens jou echt niet zonder 3D-preview kan.

Direct een 3D-voorbeeld van jouw bestelling? Zo doe je dat!

Bekijk een 3D-voorbeeld van de volgende producten:


  1. #Design

Online marketeer
Marlijn van Ingen

Online marketeer bij Drukwerkdeal.nl

Lees meer van Marlijn van Ingen
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.