• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe

Veelgestelde vragen maatregelen Coronavirus

Waarom is Drukwerkdeal.nl telefonisch minder goed bereikbaar?

Op het moment werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Dit is een besluit dat we hebben genomen om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen. De aanleiding is het snelle verspreiden van het Coronavirus in Nederland. We volgen hierin de maatregelen die de regering op 12 maart heeft afgekondigd.

Voor onze klantenservice gelden als gevolg van de maatregel verkorte openingstijden: ma - vrij van 09.00 tot 17.00.

Hoe kan ik Drukwerkdeal.nl het best bereiken?

Je kunt onze klantenservice bereiken via chat of e-mail: info@drukwerkdeal.nl.

Heeft deze maatregel gevolgen voor de levering van mijn bestelling?

Nee, je bestelling wordt gewoon door ons geproduceerd en zo snel mogelijk geleverd. Wel kan het door extreme drukte bij PostNL voorkomen dat je pakketje een iets langere levertijd heeft.

Ik wil mijn order annuleren vanwege maatregelen die zijn genomen rond het Coronavirus. Kan dat?

Dat hangt af van de status van je bestelling. Je kunt deze status controleren in je account op Drukwerkdeal.nl. Heeft je bestelling de status ‘In productie’? Dan kun je deze niet meer annuleren.

Ik wil mijn pakket(ten) graag afhalen op een pick up locatie? Kan dat?

Onze pick-up locaties zijn gesloten als gevolg van de maatregelen. Ligt er een bestelling voor je klaar op een van onze locaties? Mail dan even met onze klantenservice: info@drukwerkdeal.nl.

Kan ik mijn pakket nog gewoon in het buitenland laten bezorgen?Pakketten die langer zijn dan 120 centimeter worden door onze verzendpartner niet verzonden naar bedrijven en consumenten in Duitsland en Frankrijk. Ook worden er geen pakketten langer dan 120 centimeter verzonden aan consumenten in België. Kleinere pakketten of pakketten met een andere bestemming worden gewoon bezorgd.

Hoe lang duurt deze maatregel?

De komende weken werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Daarna maken we een nieuwe beslissing op basis van de nieuwe situatie en de landelijke maatregelen die dan gelden. De gezondheid van onze medewerkers staat daarbij voorop.

Klantenservice
088-8855222
Telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur, via chat tot 18:30 uur
Bekijk openingstijden