Sponsoring

Bij Drukwerkdeal.nl helpen we ondernemend en creatief Nederland iedere dag te laten zien wie ze zijn met onze producten en diensten. Dat is niet de enige manier waarop wij een positieve bijdrage aan onze wereld willen leveren.

Met sponsoring helpen wij de goede doelen van superhelden die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat we dagelijks verschillende sponsorverzoeken krijgen, hebben we bepaald dat intensieve partnerships met geselecteerde doelen voor ons de effectiefste manier zijn om een positieve bijdrage te leveren. Op sponsorverzoeken kunnen wij dus niet meer ingaan.

Sponsorpartnerschappen

Dit zijn de partners waarmee we op dit moment een langdurig partnership hebben.

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Een missie waar Drukwerkdeal.nl volledig achter staat. Niet alleen in woorden, maar ook in daden: we doen een grote donatie én ondersteunen het Prinses Máxima Centrum met hun gedrukte communicatiemiddelen.

Lees meer

Voedselbank Deventer

De Voedselbank Deventer is er voor iedereen die niet genoeg verdient om iedere dag goed te eten. Een waardevolle dienst. Toch weet niet iedereen die recht heeft op deze ondersteuning de Voedselbank te vinden. Drukwerkdeal.nl helpt daarbij, door de voedselbank in Deventer te ondersteunen met gedrukte communicatiemiddelen en de aankleding van het ophaalpunt.

Lees meerKlantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.