Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen

Partnership Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie heeft als missie ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Wij zijn als Drukwerkdeal.nl trots dat we hieraan een steentje kunnen bijdragen met ons bijzondere partnership.

Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Een missie waar Drukwerkdeal.nl volledig achter staat. Niet alleen in woorden, maar ook in daden: we doen een grote donatie én ondersteunen het Prinses Máxima Centrum drie jaar lang met hun gedrukte communicatiemiddelen. En jij kan ook helpen!

in-actie-voor-prinses-maxima-centrum

Steun de superhelden van het Prinses Máxima Centrum en koop een poster!

posteractie-pmc

doneerknop-pmc

Wil jij ook je steentje bijdragen en het Prinses Máxima Centrum helpen in het volbrengen van hun missie? Dat kan door een van onze speciale superheldenposters te kopen! Je kan kiezen uit twaalf unieke ontwerpen. En: de gehele opbrengst gaat natuurlijk naar het Prinses Máxima Centrum!

Heb je nu geen poster nodig maar wil je wel je steentje bijdragen? Natuurlijk kan dat! Doneer rechtstreeks (en zoveel je wilt!) via onze actiepagina op Maximaalinactie.nl.

Bestel poster


Over onze samenwerking

Nienke Beek, Corporate Partnerships manager Prinses Máxima Centrum Foundation

Om onze missie te bereiken, is de steun van partners aan onderzoek en innovatieve zorg ontzettend belangrijk. Daarom zijn we heel trots op de samenwerking met Drukwerkdeal.nl!

Haico Meijerink, algemeen directeur Drukwerkdeal.nl

Wij proberen met onze superkrachten onze klanten te veranderen in superhelden, die de wereld veroveren met hun boodschap. Het Prinses Máxima Centrum helpt juist jonge superhelden te vechten tegen een vreselijke ziekte. Daar helpen wij ze graag bij!

haico-nienke-quoteOver het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en nog steeds overlijdt 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte.

In juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum geopend door onze Koningin en vanaf dat moment worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland daar behandeld. Het Prinses Máxima Centrum heeft één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.


Klantenservice
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.