Partnership Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie heeft als missie ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Wij zijn als Drukwerkdeal.nl trots dat we ons steentje kunnen bijdragen met bijzondere partnership!

Bekijk de huidige actie op Maximaalinactie.nl

Onze samenwerking

We ondersteunen het Prinses Máxima Centrum in het behalen van hun missie niet alleen financieel, maar ook met communicatiemiddelen. Zo helpen wij ze hun verhaal te vertellen en de kosten voor communicatie laag te houden. Daardoor kan het Máxima donaties optimaal inzetten voor de missie om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.

blogbeeld1

Nienke van de Prinses Máxima Centrum Foundation: “Het is waanzinnig mooi om te zien hoe partnerships kunnen groeien en tot concrete impact leiden.”

Samen met het Máxima zetten we ons in voor kinderen met kanker. Nienke vertelt over onze samenwerking.

Lees meer

blogbeeld2

Ouder-kind informatie bij het Prinses Máxima Centrum: “Je wil ouders en kinderen houvast geven”

Als je kind kanker krijgt, komt er enorm veel op ja af. Naast alles wat je voelt, krijg je ook met een boel belangrijke informatie te maken. Nicole vertelt daarover.

Lees meer

[PMC] Agenda's

PMC-product-tassen

PMC-product-ansichtkaarten

PMC-product-vlaggen

Over het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en nog steeds overlijdt 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte.

In juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum geopend door onze Koningin en vanaf dat moment worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland daar behandeld. Het Prinses Máxima Centrum heeft één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.


Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.