• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe

Maatregelen van Drukwerkdeal.nl in verband met de CoVID19-pandemie

Deventer, 16 maart 2020

Betreft: Maatregelen van Drukwerkdeal.nl in verband met de CoVID19-pandemie (Coronavirus)

Beste dames en heren,

De verspreiding van het Coronavirus (CoVID19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en prestaties die je van Drukwerkdeal.nl gewend bent.

Met dit bericht wil ik jou persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van jou als klant, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Productie en levering

Op dit moment werken al onze productiefaciliteiten, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens plan. We verwachten op dit moment geen vertragingen.

Onze bezorgdienst PostNL heeft laten weten voorlopig eveneens geen vertragingen te verwachten. Wel tekent je bezorger met ingang van vandaag zelf voor de ontvangst van je bestelling. Dit om contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden.

Uitstelling van leveringen

Wil je de levering van je bestelling naar een later moment verplaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We passen de leverdatum graag aan naar een door jou gekozen datum in de toekomst. Om het ongemak wat te verzachten, garanderen we je voor deze bestellingen een gratis spoedlevering.

Pick-up points

Onze pick-up points in Deventer en in Antwerpen zijn als gevolg van de maatregelen gesloten. Ligt er een bestelling voor je klaar op een van deze locaties? Mail dan met onze klantenservice: info@drukwerkdeal.nl. We vinden graag een oplossing voor je.

Annuleren van je bestelling

We vinden het belangrijk dat ook jij je werkzaamheden en projecten zoveel mogelijk kunt voortzetten. Wil je een bestelling annuleren? Dit kun je kosteloos doen via Mijn account op Drukwerkdeal.nl, tot het moment dat we je bestelling in productie nemen. In je account krijgt je bestelling op dat moment de status ‘In productie’.

Klantenservice

Voor onze klantenservice gelden als gevolg van de maatregelen verkorte telefonische openingstijden.

Je bereikt ons het snelst via chat of mail (info@drukwerkdeal.nl) tussen 08.00 en 18.30 uur.Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

De gevolgen voor Drukwerkdeal.nl

Als dochteronderneming van de Cimpress Groep hebben wij directe toegang tot uitgebreide internationale productiecapaciteiten. We hebben verregaande veiligheidsmaatregelen en voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat we deze capaciteiten ook in tijden van crisis kunnen gebruiken. Maar uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers voorop.

Onze verdere bedrijfsvoering wordt op dit moment niet beïnvloed. In geval van nood zullen we adequaat handelen en de benodigde aanpassingen doen in het belang van de gezondheid van onze medewerkers en partners. We brengen je direct op de hoogte van relevante veranderingen zodra die zich voordoen.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@drukwerkdeal.nl of bel ons op telefoonnummer 088 885 5222.

Ik wens jou en je medewerkers namens het hele team bij Drukwerkdeal.nl het allerbeste!

Met vriendelijk groet,

Haico Meijerink

Algemeen Directeur

Klantenservice
088-8855222
Telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur, via chat tot 18:30 uur
Bekijk openingstijden