Feestdagen 2021: Slimme bestellers bestellen op tijd!

Nog even en de gezelligste periode van het jaar begint weer: de feestdagen! Dat betekent niet alleen overwerk voor de Sint en zijn concullega de Kerstman, maar ook hun trouwe helpers: de bezorgers van onder andere PostNL en DHL. En kerst en Sinterklaas zijn niet de enige piekmomenten in het staartje van 2021.

In dit overzicht zie je alle feestdagen in de komende maanden. De dagen waarop onze bezorgpartners extra druk zijn, hebben we magenta gemaakt. Omcirkel die dagen vast met rood in je agenda.

Stuk voor stuk feestdagen waar winkeliers en webshops gelukkig van worden. Maar jij wordt er een stuk minder vrolijk van als je pakketje niet op tijd aankomt. Zeker niet als je next-day bestelt.

Met deze 3 tips is je drukwerk op tijd in huis

Omdat PostNL en DHL tijdens deze dagen topdrukte verwachten, raden wij je aan op tijd te bestellen. Ervaring uit voorgaande jaren leert ons dat bezorgingen rond deze tijd nogal wat vertragingen kunnen oplopen. Onze drie tips voor een vlekkeloze bezorging van jouw drukwerk tijdens de feestmaanden:

  1. Bestel op tijd – bouw zoveel mogelijk speling in om zeker te weten dat je bestelling op tijd komt. Dit geldt zeker voor bestellingen die je net na het weekend wil laten afleveren, dus op maandagen of dinsdagen.

  2. Gebruik de Track&Trace app van PostNL of DHL - Hiermee volg je de verstuurde pakketten op elk moment en weet je wanneer ze bij je aan de deur staan. Ook kun je hierin je bezorging wijzigen nog vóór het eerste bezorgmoment.

  3. Kies voor een geschikte bezorglocatie - Ben je even niet thuis? Bij PostNL en DHL kun je kiezen om je pakketje te laten bezorgen op een plek die jij bepaalt.

Bonustip: bestel op tijd! We kunnen het echt niet genoeg benadrukken. Je belangrijkste wapen in de strijd tegen te late leveringen is zo vroeg mogelijk bestellen.

We weten het zeker: met deze drie tips komt het helemaal goed met jouw fijne feestdagen!


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.