Alles voor Koningsdag!

Het is dichterbij dan je denkt: Koningsdag. Dé kans om flink wat extra mensen binnen te trekken. Daarom is belangrijk dat jouw zaak opvalt in het oranje feestgedruis. Maak jouw zaak supersnel klaar voor het Oranjefeest van het jaar met deze eyecatchers voor Koningsdag!


Spandoeken

Opvallen doe je beter met elke extra meter. En daarom kun je bij ons spandoeken bedrukken en bestellen in zo’n beetje elk denkbaar formaat: van een lapje van tien bij tien centimeter, tot een megadoek van wel 50 meter lang. Kijk maar waar jij je bedrukte spandoek ophangt, wij drukken het wel.

Bekijk spandoeken

Vlaggen

Op Koningsdag wappert onze nationale driekleur fier in elke mast. Daar kun jij natuurlijk niet bij achterblijven. Het staat je natuurlijk vrij om een ander ontwerp dan het standaard rood-wit-blauw aan jouw vlaggenstok te laten wapperen. Bedruk je Koningsdag vlag gewoon met je eigen ontwerp!

Bekijk vlaggen

Reclameborden

Om in de goede stemming te komen, moet je sfeer maken. Eén van onze favoriete hulpmiddelen daarbij is plaatmateriaal: platen op elk gewenst formaat (en in elke vorm) met jouw boodschap of creatieve ontwerp. Plaatmateriaal is perfect om net dat kleine beetje extra op te vallen bij jouw gasten.

Bekijk reclameborden

Ballonnen

Geen feest zonder ballonnen. Dat geldt voor alle verjaardagsfeestjes, dus ook die van de koning. En omdat de verjaardag van onze vorst ook jouw feest is, bepaal je gewoon zelf wat op je op de ballonnen drukt.

Bekijk ballonnen

Polsbandjes

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat geldt voor elk feestje. Toch is het belangrijk om controle te houden op wie er binnenkomen. Laat daarom polsbandjes bedrukken. Met oranje polsbandjes check je makkelijk wie er bijvoorbeeld een kaartje voor jouw feest heeft gekocht, of controleer je of je gasten oud genoeg zijn voor alcoholische drankjes.

Bekijk polsbandjes

Posters

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ook voor het ultieme Koningsdagfeest. Laat daarom vast een poster maken om jouw feest aan te kondigen. Een oranje poster vangt de aandacht van jouw publiek en is de eerste stap om jouw horecagelegenheid uit te verkopen op Koningsdag!

Bekijk posters

T-shirts

Laat jouw crew opvallen met een speciaal Koningsdag shirt. Een oranje shirt bedrukken met jouw ontwerp is een kleine moeite en nog voordelig ook. Bij ons heb je de keuze uit 9 soorten T-shirts: van Promotie T-shirts tot Premium Longsleeves.

Bekijk T-shirts


Klantenservice
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.