Designtrend: de wereld is plat met een perfecte flatlay

Deze week in #Freebiefriyay is de wereld plat. Flat-earthers lieten een tijdlang flink van zich horen. Maar, nu is het tijd voor een andere platte wereld. Eén waar je producten mee verkoopt, namelijk: de wereld van flatlays. Leer producten presenteren met de perfecte foto van boven.

Lees het blog

Gratis download: Flatlay-achtergronden

De sfeer van je flaylay begint bij de achtergrond. Een witte muur is mooi strak, maar misschien ook koud en hard. Een te drukke achtergrond trekt juist de aandacht van je producten af. Ga voor een perfecte achtergrond, download ze allemaal gratis.

Download achtergronden

Inspiratie: Pinterest van boven

Op Pinterest vind je een overkill aan flatlays. Welk product je ook wil fotograferen, je vindt er voorbeelden. Daarom hebben wij de beste flatlays voor je verzameld op ons Pinterestbord. Zo kan jij die tijd gebruiken om te doen waar je goed in bent.

Check Pinterest

5x flatlays op Instagram

Instagram is perfect om je producten te promoten met flatlays. Ga maar eens na hoeveel flatlayfoto’s er dagelijks door je tijdlijn vliegen. Een slechte flatlay kan echter meer vernielen dan opleveren. Leer daarom van de toppers! Wij verzamelden vijf account voor je die flatlays tot een kunst hebben verheven.