Even voorstellen

Misschien was het je al opgevallen, maar we houden wel van een beetje hectiek bij Drukwerkdeal.nl. Spijkers met koppen slaan. Ga maar na: bijna 200 enthousiaste collega's werken zich iedere dag een slag in de rondte om onze klanten steeds een beetje beter te bedienen. Iedereen in zijn of haar eigen specialisme.

We stellen onze teams graag even aan je voor.


Team Customer Service

De roodgloeiende oortjes van Drukwerkdeal.nl. De plek waar het allemaal samenkomt. Onze medewerkers van customer service staan iedere dag klaar om (in twee talen!) de duizenden telefoontjes, emails, chats en tweets van onze klanten in behandeling te nemen. Service van de zaak!


Team Marketing & communicatie

Geen verkooppraatjes, wel een praatje over verkoop? Dan zit je bij Team Marketing & Communicatie gebakken. Maar je kan er ook terecht sponsorverzoeken, interviewaanvragen en eigenlijk alles daartussenin.


Team Administratie & finance

Soms moet het even over geld gaan. In die gevallen staan onze mensen van Team Administratie graag voor je klaar. Het financiële geweten van Drukwerkdeal.nl.


Onze teams versterken

Wil je één van onze teams willen versterken? Dat kan! Het gaat namelijk snel bij Drukwerkdeal.nl. En dat betekent dat wij regelmatig op zoek zijn naar nieuwe mensen. Om samen te ondernemen en te groeien.

Ben jij energiek en ambitieus? Is het beste voor jou niet goed genoeg? Dan leren wij je graag kennen.

Neem een kijkje op onze vacaturesite of stuur een mail naar recruitment@drukwerkdeal.nl.