• Altijd de beste deal!
 • Snel, sneller, snelst!
 • Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
 • Gewoon goed gedrukt
 • Alles waar inkt op kan
 • Geen gedoe

Customer Service

De roodgloeiende oortjes van Drukwerkdeal.nl. De plek waar het allemaal samenkomt. Onze medewerkers van customer service staan iedere dag klaar om (in twee talen!) de duizenden telefoontjes, emails, chats en tweets van onze klanten in behandeling te nemen. Service van de zaak!

team customer-care
  

Administratie & finance

Soms moet het even over geld gaan. In die gevallen staan onze mensen van Team Administratie graag voor je klaar. Het financiële geweten van Drukwerkdeal.nl.

team finance
   

ICT & Development

Van de kabels en stekkers die de ruggengraat van ons bedrijf vormen, tot de bits en bytes die ervoor zorgen dat jij op elk moment van de dag bij ons terecht kunt: de dames en heren van ICT & Development maken het voor elkaar. En als een dienst nog niet bestaat? Dan bouwen we het gewoon!

team development

Marketing & communicatie

Geen verkooppraatjes, wel een praatje over verkoop? Dan zit je bij Team Marketing & Communicatie gebakken. Maar je kan er ook terecht sponsorverzoeken, interviewaanvragen en eigenlijk alles daartussenin.

team marketing
  

Human Resources

Dé afdeling waar geen Drukwerkdealer zonder kan. Want wie zorgt er anders voor je salaris, verlofaanvragen of überhaupt het feit dat je aangenomen bent? Precies: Human Resources regelt het allemaal!

team hr
  

Facilities

De dames en heren die zorgen voor een perfect werkklimaat in en om het gebouw. En daarbij zien ze niets over het hoofd. Van de hartelijke ontvangst aan de balie tot de schone handdoeken in de keukentjes, en van de verse koffie in de automaten tot de automatische temperatuurbeheersing: ons facilitaire team fixt het!

team facilities


Onze teams versterken

Wil je één van onze teams willen versterken? Dat kan! Het gaat namelijk snel bij Drukwerkdeal.nl. En dat betekent dat wij regelmatig op zoek zijn naar nieuwe mensen. Om samen te ondernemen en te groeien.

Ben jij energiek en ambitieus? Is het beste voor jou niet goed genoeg? Dan leren wij je graag kennen. Neem een kijkje op onze vacaturesite of stuur een mail naar recruitment@drukwerkdeal.nl.
Oranje stoelen - Rechts

Klantenservice
088-8855222
Telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur, via chat tot 18:30 uur
Bekijk openingstijden