Maak kennis met de helden achter de schermen!

  Om keer op keer jouw acties, ontwerpen en andere ideeën perfect op papier (of forex, of ice silver metallic, of re-board, of…) te krijgen, hebben we dik driehonderd superhelden in huis die elke dag keihard werken om jouw drukwerkdromen werkelijkheid te maken. Maak kennis met de helden achter de schermen!

  Customer Service

  De roodgloeiende oortjes van Drukwerkdeal.nl. De plek waar het allemaal samenkomt. Onze medewerkers van customer care staan iedere dag klaar om de duizenden telefoontjes, e-mails, chats en tweets van onze klanten in behandeling te nemen. Service van de zaak!

  Marketing & communicatie

  Alles wat je van Drukwerkdeal.nl wat je ziet, hoort en ruikt (Femke bakt fantastische taarten) wordt gemaakt op deze afdeling. Van blogs met de laatste Photoshopupdates tot video’s vol uitleg en alles daartussenin.

  ICT & Development

  Van de kabels en stekkers die de ruggengraat van ons bedrijf vormen, tot de bits en bytes die ervoor zorgen dat jij op elk moment van de dag bij ons terecht kunt: de dames en heren van ICT & Development maken het voor elkaar. En als een dienst nog niet bestaat? Dan bouwen we het gewoon!

  Facilities

  De beste prestaties lever je in het beste werkklimaat. En daar zijn de helden van Facilities verantwoordelijk voor. Van de verse koffie in de automaten tot de automatische temperatuurbeheersing: ons facilitaire team fixt het!

  Sales

  Precies op het moment dat jij denkt dat jouw drukwerkuitdaging te groot is, schieten onze superhelden van sales je te hulp. Geen uitdaging te groot, zij vinden altijd de oplossing. En op de weg naar jouw succes, staan zij je bij met persoonlijk advies.

  Administratie & finance

  Niet alleen als het over millimeters gaat, maar ook als het om centen gaat zijn we tot twee cijfers achter de komma nauwkeurig. Deze rekenmachinewonders zorgen dat elke stuiver op precies de juiste plek terecht komt.

  Human Resources

  De helden van HR zorgen ervoor dat iedereen zijn superkrachten op de juiste plek kan inzetten. En dat je in ruil daarvoor natuurlijk netjes je loon en vrije dagen krijgt.


  Die cape past iedereen – kom ons team versterken!

  We zijn op weg naar de sterren en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Gaat jouw hart harder kloppen van drukwerk, superservice en de kleur oranje? Check dan snel onze vacatures of stuur een mail naar recruitment@drukwerkdeal.nl en ontdek of je jouw superkrachten binnenkort kunt inzetten voor Drukwerkdeal.nl!


  Klantenservice
  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.