Leveren jullie ook met spoed?

Ja, in veel gevallen kan je de bestelling al binnen twee of drie werkdagen verwachten. Benieuwd of we jouw product ook zo snel kunnen leveren? Ga naar de productpagina en lees de snelst mogelijke levertijd onder de titel.

Je ziet het nog preciezer als je jouw product vast samenstelt. Geef je gewenste specificaties aan op de productpagina van het product waar je de levertijd van wil weten. Als je alles ingevuld hebt, krijg je een prijstabel. Hierin zie je wat de levermogelijkheden zijn voor jouw product en of Express of zelfs Next-day-levering mogelijk is. Staat deze optie er niet bij? Dan bieden wij voor de gemaakte selectie geen spoedlevering aan. Probeer eventueel een andere selectie voor een spoedlevering.

Zodra een order in productie is en is ingekocht, kunnen we een order niet verder versnellen. Je order heeft dan een plekje in de rij voor onze machines. Wanneer we hierin nog iets zouden moeten aanpassen, heeft dit ook gevolgen voor alle andere orders die ingepland staan. Dat is omdat we zoveel mogelijk orders combineren om zo efficiënt (en voordelig) mogelijk te produceren. Een versnelde levering kun je dus alleen kiezen op het moment dat je bestelt, daarna niet meer.

Kosten De kosten van een versnelde levering verschillen per product en oplage. Je vindt dit terug in de prijzentabel wanneer je alle gewenste specificaties aanklikt op de productpagina.


Klantenservice
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.