Bestel op tijd: bekijk onze levertijdenpagina voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen

Ik heb een klacht, wat nu?

Bij Drukwerkdeal.nl doen we er alles aan om te zorgen dat jij 100% tevreden bent met jouw bestelling. Zonder gedoe natuurlijk!

Hoe werkt het?

Als je niet tevreden bent met je bestelling of over het bestelproces, kun je ons dat laten weten door dit klachtenformulier in te vullen. Je kan hier aangeven waarom je niet tevreden bent en je kan foto’s van je product toevoegen.

Blijkt dat je klacht gegrond is? Dan kun je rekenen op een van deze drie oplossingen:

  • Je kan je bestelling terugsturen aan ons, wij zorgen voor een gratis herdruk met de snelste levertijd.
  • Je kan je bestelling terugsturen aan ons en om een volledige terugbetaling vragen.
  • Je kan je bestelling houden en een gedeeltelijke korting ontvangen.

Simpel terugsturen

Stuur je pakket simpel terug naar het onderstaand antwoordnummer of print dit verzendlabel:

  • Drukwerkdeal Productie
  • T.a.v. aftersales / ordernummer
  • Antwoordnummer 483
  • 7400 VB DEVENTER

Lukt het versturen van je pakket niet? Dan kunnen wij het pakket bij je ophalen. Geef in dit geval in de klachtomschrijving het aantal pakketten op en waar wij het pakket moeten ophalen.

  • Voorwaarden pick-up: er moet iemand op het afhaaladres aanwezig zijn tussen 8.00 uur en 18.00 uur

Is je order vertraagd?

Bij je bestelling geven we je altijd een verwachte leverdatum. En met een leverbetrouwbaarheid van 99%, halen we die datum ook bijna altijd. Maar als er toch een vertraging ontstaat, proberen we dit zo goed mogelijk op te lossen.

Bestel je bij ons een order met spoed en heb je hier kosten voor gemaakt? Dan vergoeden we natuurlijk de extra kosten die je daarvoor gemaakt hebt.

Ben je niet tevreden over de kleur?

Wanneer je niet tevreden bent over de kleuren van je geleverde drukwerk, vragen we je om dertig exemplaren aan ons op te sturen. Deze fysieke voorbeelden hebben we nodig omdat we aan de hand van een foto de kleur niet goed kunnen beoordelen. De exemplaren kan je naar ons opsturen via het antwoordnummer.

Wanneer hebben wij foto’s nodig om je klacht goed te kunnen beoordelen?

We doen ons best om binnen 24 uur te reageren op je klacht. Je kan ons helpen door zoveel mogelijk informatie en foto’s met ons te delen. Zo kunnen wij je sneller helpen met het vinden van een passende oplossing!

Beschadiging

Als je order is beschadigd, krijgen we graag meerdere foto’s van je beschadigde product en de verpakking. Zo kunnen wij het proces continue verbeteren en proberen we herhaling te voorkomen.

Ontevreden over het product?

Om je klacht goed te kunnen beoordelen krijgen we graag duidelijke foto’s van je drukwerk. Gaat het om meerdere exemplaren of om de hele zending? Voeg dan een extra foto toe waarop de oplage zichtbaar is.

Overmacht

Als er sprake is van overmacht (bijvoorbeeld door drukte rondom feestdagen, weersomstandigheden, transport of calamiteiten), kunnen wij afzien van bovenstaande richtlijnen. Maar natuurlijk staat de koffie klaar om samen op zoek te gaan naar een oplossing!

Bestanden

Voor je start met ontwerpen van je bestand, raden wij aan om eerst onze aanleverspecificaties door te nemen. Daarmee begin je goed voorbereid en voorkom je verrassingen. Je vindt onze aanleverspecificaties per product hier.

De bestanden die jij aanlevert worden gecontroleerd door onze prepress-collega’s en onze automatische aanlevertools. Daarbij controleren we of je bestand aan de technische eisen voldoet om goed gedrukt te kunnen worden. We controleren niet op de opmaak of spelfouten, we controleren alleen of het bestand druktechnisch correct is.

We krijgen vaak de vraag of een bestand scherp genoeg is om af te drukken. Daar helpt onze automatische aanlevertool bij: zodra de resolutie te laag is voor het product, krijg je een waarschuwing. In onze aanleverspecificaties vind je het aantal DPI per product wat je nodig hebt zodat wij je ontwerp scherp kunnen afdrukken.

Waag je toch een gokje door je bestand goed te keuren met een te lage resolutie en is het eindresultaat niet naar wens? Dan kunnen we je klacht afkeuren.

Wij controleren je ontwerp, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit en het eindresultaat.


Klantenservice
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.