Zeefdruktransfer

  • Drukkleuren: max. 4 PMS-kleuren
  • Losse elementen mogelijk
  • Bedrukking door middel van transfervel op de kleding

Zeefdruk transfer is een combinatie van zeefdruk en digitale transfer. Waar bij ‘gewone’ zeefdruk een zeefdruk wordt gebruikt, maken we bij zeefdruktransfer gebruik van een folie om de transferdruk op textiel aan te brengen. Zeefdruk transfer is mogelijk tot 4 PMS-kleuren. Daarnaast heb je deze vorm van transferdruk de optie om vrijstaande letters of andere losse elementen in je ontwerp op te nemen.


Wat is een transferpers?

Zoals de term ‘transfer’ al doet vermoeden, is transferdruk een vorm van indirecte druk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een transferpers. De opdruk wordt door middel van een transfer – dit kan bijvoorbeeld folie of papier zijn – op het product aangebracht. Een transferdruk machine maakt vervolgens gebruik van druk en hitte om ervoor te zorgen dat de inkt aan het product hecht.

Of je nu kiest voor digitale transfer of zeefdruk transfer, transferdruk is met name geschikt voor flexibele materialen als textiel. Een belangrijke reden daarvoor is dat het zich leent voor bedrukkingen in verschillende kleuren én dat op elke gewenste plek. Dat maakt het ontwerpen van eigen kleding een koud kunstje bij Drukwerkdeal.nl. De bedrukking? Dat verzorgen we voor je in onze eigen textieldrukkerij.

Terug naar Druktechnieken

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.