1 boorgat (zelf aanduiden)

Bij één boorgat vragen we je in het bestand de positie aan te geven door het plaatsen van een magenta stip met een doorsnede van 2 mm op de juiste positie. De uiteindelijke diameter van je boorgat is 6 mm.

Blanco image

Veelgestelde vragen
Boorgaten | Wat is de positie?

Onder andere briefpapier, notitieblokken, doordruksets & losbladig binnenwerk

De positie van de boorgaten liggen vast en staan op de positie voor een 2- of 4 ringmap. De boorgaten staan 9 mm van de rand naar het hart van het boorgat, de afstand tussen de boorgaten van kern tot kern is 80mm. De diameter van het boorgat is 6 mm.

Reclameborden/ platen & naambordjes

Hier kun je zelf een apart bestand aangeven waarbij je aangeeft wat de positie van de boorgaten moet worden (minimaal 4mm). Wil je het bord ophangen met afstandhouders? Plaats dan boorgaten van 15 mm (plexiglas 20 mm) van de rand.

Overig drukwerk

Op offertebasis is het mogelijk om andere papiersoorten of producten te voorzien van boorgaten, denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, ansichtkaarten of andere. Vraag hiervoor een offerte op.

Producten kunnen een andere boorgatpositie hebben, controleer altijd de informatie bij het product

Hoe plaats ik een boorgat in mijn ontwerp?

Voor de meeste producten zijn de posities van de boorgaten standaard. In dat geval vind je posities van de boorgaten terug in de informatiesheet.

boorgat zelf aangeven

Kies je voor 'boorgaten zelf aangeven'? De aanlevermethode hangt af van het product.

Papier
Lever een magenta stip aan van 2 mm doorsnede in je ontwerp.

Plaatmateriaal Jij bepaalt zelf hoe groot het boorgat wordt. Lever daarom een stip aan ter grootte van je gewenste grootte in je ontwerp. Bijvoorbeeld: Wil je een boorgat van 10 mm? Lever dan ook een stip aan van 10 mm


Gerelateerde artikelen
Terug naar Afwerkingen

Klantenservice
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.