• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
Zelf een achtergrond maken in Photoshop

Zelf een achtergrond maken in Photoshop

Michael Willemsplaatste dit bericht inTutorialsThursday, July 19, 2012

Wanneer je een ontwerp maakt voor bijvoorbeeld posters, flyers, of visitekaartjes is het natuurlijk leuk als je daar een mooie achtergrond in kunt verwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hout- of steenstructuur, of juist kleurige discolijnen? Een achtergrond maken in Photoshop doe je gewoon zelf met deze tutorials. Stap voor stap wordt je uitgelegd hoe je de mooiste achtergronden en texturen maakt.

Benodigdheden: alleen Photoshop!

Je kunt verbazingwekkend veel prachtige achtergronden ‘vanuit het niets’ opbouwen met filters en andere opties uit Photoshop. De ontwerpen uit onderstaande tutorials zijn opgebouwd zónder externe afbeeldingen. Het enige dat jij dus nodig hebt is een laptop of computer met Photoshop!

Steenstructuur

achtergronden-maken-photoshop-Steen

Mozaïek

achtergronden-maken-photoshop-mozaiek

Houtstructuur

achtergronden-maken-photoshop-houtlook

Betonlook

achtergronden-maken-photoshop-beton

Gekleurde discolijnen

achtergronden-maken-photoshop-discolijnen

Nog meer inspiratie?

Ben je op zoek naar andere grafische tips? Of heb je zelf ideeën? Stel je vragen en deel je ideeën op onze Facebook-pagina LINK: https://www.facebook.com/drukwerkdeal , via Twitter LINK: https://www.twitter.com/drukwerkdeal of per mail LINK: marketing@drukwerkdeal.nl .


  1. #Photoshop
Michael Willems

Mijn doel en werkzaamheden zijn het verbeteren van de online prestaties van o.a. Drukwerkdeal.nl. Expert op het gebied van internetmarketing en verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de online projecten. Sportief en altijd in voor een praatje.

Lees meer van Michael Willems
Klantenservice