VIDEO: Afbeelding vrijstaand maken in Adobe Photoshop

VIDEO: Afbeelding vrijstaand maken in Adobe Photoshop

maandag 9 april 2018

Heb je een mooie foto gemaakt, maar is de achtergrond toch niet wat je ervan gedacht had? Of wil je het onderwerp van je foto op een andere achtergrond plaatsen? Dan kun je dat element van je foto eenvoudig vrijstaand maken in Adobe Photoshop. Er zijn veel verschillende manier om een foto vrijstaand te maken en iedereen vindt weer net een andere manier prettig werken. Nadat je deze video bekeken hebt ken je niet één, maar twee manier om een foto vrijstaand te maken. Kijk welke manier jij het fijnst vindt werken en shoppen maar!


  1. #DWDklaslokaal
  2. #Photoshop

Femke Hopma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Hopma
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.