secondary

Snelle shortcuts: bedwing met sneltoetsen InDesign, Photoshop en Illustrator

donderdag 16 juli 2015

De Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop zijn de belangrijkste gereedschappen voor iedereen die wel eens iets doet met drukwerk of grafisch ontwerp. De mogelijkheden van deze programma’s zijn eindeloos. Wij maken je werk makkelijker met onze gratis shortcuts: een simpel overzicht van alle sneltoetsen in Adobe InDesign, Illustrator en InDesign!

Sneller werken met sneltoetsen InDesign, Photoshop en Illustrator

Wie vaker werkt met een programma, krijgt al snel de behoefte om dingen sneller te doen. Je hebt er nu eenmaal handigheid in, je weet wat er moet gebeuren: je moet het alleen nog even doen. Shortcuts voor Adobe programma’s helpen je daarbij. Ook als je nog niet zo ervaren bent. Download de pdf voor jouw programma, print hem uit en leg het als spiekbriefje naast je toetsenbord. We helpen je graag om nog makkelijker nog mooiere dingen te maken!

infographic-sneltoetsen-indesign-photoshop-illustrator

We hebben alle shortcuts als gedetailleerde downloads voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze op de Adobe shortcuts-pagina.


  1. #Tutorials
  2. #Illustrator
  3. #InDesign
  4. #Photoshop
  5. #Design

Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Jan Jaap Holdijk
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.