secondary

  Snelle shortcuts: bedwing met sneltoetsen InDesign, Photoshop en Illustrator

  donderdag 16 juli 2015

  De Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop zijn de belangrijkste gereedschappen voor iedereen die wel eens iets doet met drukwerk of grafisch ontwerp. De mogelijkheden van deze programma’s zijn eindeloos. Wij maken je werk makkelijker met onze gratis shortcuts: een simpel overzicht van alle sneltoetsen in Adobe InDesign, Illustrator en InDesign!

  Sneller werken met sneltoetsen InDesign, Photoshop en Illustrator

  Wie vaker werkt met een programma, krijgt al snel de behoefte om dingen sneller te doen. Je hebt er nu eenmaal handigheid in, je weet wat er moet gebeuren: je moet het alleen nog even doen. Shortcuts voor Adobe programma’s helpen je daarbij. Ook als je nog niet zo ervaren bent. Download de pdf voor jouw programma, print hem uit en leg het als spiekbriefje naast je toetsenbord. We helpen je graag om nog makkelijker nog mooiere dingen te maken!

  infographic-sneltoetsen-indesign-photoshop-illustrator

  We hebben alle shortcuts als gedetailleerde downloads voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze op de Adobe shortcuts-pagina.


  1. #Illustrator
  2. #InDesign
  3. #Photoshop tutorial

  Jan Jaap Holdijk

  Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

  Lees meer van Jan Jaap Holdijk

  Klantenservice
  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.