header cc

Werken bij onze klantenservice: 'Er is hier voldoende ruimte voor ontwikkeling'

dinsdag 10 september 2019

(Leestijd: 4 minuten)

Werken als klantenservice medewerker bij Drukwerkdeal.nl is niet te vergelijken met andere callcenters. Scripts en collega’s die elkaar niet bij de voornaam kennen, kom je hier niet tegen. Hier krijg je alle vrijheid om klanten op jouw manier te helpen. Want jij bent de baas van je eigen baan. We kunnen nu een hele lijst opnoemen met redenen waarom jij bij ons zou moeten komen werken. Maar we laten liever je toekomstige collega’s aan het woord. Want als iemand weet wat je zo meteen bij ons kan verwachten, zijn zij het wel. groepsfoto dwd

Even voorstellen

Amber

Hoi, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn vriend en mijn zoontje. Mensen en nieuwe dingen leren vind ik erg interessant. Mijn eerste werkdag bij Drukwerkdeal.nl was 18 juni.

Dennis

Ik woon in Zwolle en ben 37 jaar. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de creatieve en grafische school Sint Lucas in Boxtel. In maart 2016 kwam Drukwerkdeal.nl op mijn pad en het klikte meteen!

Michelle

Ik ben Michelle, 51 jaar en getrouwd met Ron. Ik heb twee dochters en twee honden. Ondertussen werk ik hier alweer negen maanden.

Chantal

Hoi! Ik ben 22 jaar oud en ik werk nu bijna een jaar bij Drukwerkdeal.nl.

Wat zocht je precies in een nieuwe baan?

Amber

Ik zocht een nieuwe uitdaging waar ik mij verder kon ontwikkelen in klantenservice. Ook wilde ik dit graag parttime doen zodat ik mijn werk mooi kon combineren met mijn gezin. Daarnaast ga ik graag met plezier naar mijn werk.

Dennis

Ik hou er van om klanten te adviseren, helpen en verrassen. En dat doe ik het liefste samen met enthousiaste collega’s. De kans om mijn grafische kennis verder te ontwikkelen vond ik ook belangrijk.

Michelle

Ik zocht een flexibele baan met leuke collega’s waarbij de insteek van een goede klantenservice aansloot bij mijn ideeën. Afwisseling in werkzaamheden en eigenaarschap in klantcontact zijn ook erg belangrijk voor mij.

Chantal

Wat ik zocht in een baan is regelmaat, plezier en creativiteit. Met plezier naar werk gaan is natuurlijk ook ontzettend belangrijk!

Hoe sluit Drukwerkdeal.nl daar op aan?

Amber

Eigenlijk is het op alle punten een match! Hier kan ik parttime werken, mezelf goed ontwikkelen als klantenservice specialist en met mijn achtergrond als dtp’er is dit een hele mooie overstap. Zoals ik al zei wil ik plezier hebben in mijn werk en dat heb ik hier zeker.

Dennis

Dit is een fris, jong en positief bedrijf. En ik heb hier alle ruimte om mijn grafische kennis te ontwikkelen.

Michelle

Drukwerkdeal.nl heeft klantenservice echt in hoofdletters bovenaan staan. Ik kan naar eigen inzicht, binnen de mogelijkheden natuurlijk, de klanten helpen. Ik vind het ook heel fijn dat ik mijn oplossing voor de klant kan blijven volgen tot de klant helemaal tevreden is. De collega’s zijn gezellig en behulpzaam. Er wordt een heleboel georganiseerd om een teamgevoel te creëren zoals het zomerfeest, kerstfeest en teamuitjes.

Chantal

Je verveelt je hier nooit! Drukwerkdeal.nl zorgt naast het werk voor genoeg andere activiteiten aan zoals bootcamps, een sportschool waar jij je energie in kwijt kunt, een toffe gamehall zodat je in je pauzes je collega kunt inmaken met verschillende spelletjes. Kortom, je hoeft je hier niet te vervelen! Daarnaast werk je met collega’s van alle leeftijden en ben je standaard vrij in het weekend! chantal dwd

Wat is je het meeste bijgebleven van de sollicitatieprocedure?

Amber

Hoe snel het óók kan gaan. Maar vooral het leuke en spontane gesprek met de recruiter, Liesbeth. Ik was best een beetje zenuwachtig, maar zij was heel vriendelijk en relaxed.

Dennis

Dat is de positieve vibe die er heerst op de afdeling. Je voelt je er vanaf dag een welkom! Ook de sollicitatiegesprekken waren prettig.

Michelle

Ik vond de sollicitatieprocedure heel duidelijk. Iedere stap was van tevoren duidelijk. Mijn sollicitatiegesprek was een groepsgesprek met een aantal sollicitanten. Dat maakte het minder stijf en ongemakkelijk.

Chantal

Al die kleurtjes! Vanaf de buitenkant zag het er al vrolijk en mooi uit, maar zodra je naar binnen loopt, is het binnen net zo gezellig. Ook hangt er een hele relaxte sfeer in het gebouw. Iedereen is erg vriendelijk.

En de tijd erna? Is de functie wat je ervan verwacht had?

Amber

Ik werk er natuurlijk nog niet zo lang, maar ik kom elke dag enthousiast thuis. De collega’s zijn allemaal heel vriendelijk en relaxed. Er is genoeg ruimte voor vragen en de ondersteuning is top! Ik had het juiste beeld van de functie en alles bevalt mij erg goed.

Dennis

Ja, de functie was precies zoals ik mij had voorgesteld. Dit kwam ook omdat ik na het sollicitatiegesprek mocht meeluisteren bij een toekomstige collega.

Michelle

Tijdens de inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om je collega’s op alle afdelingen beter te leren kennen. Daardoor voelde ik mij al snel thuis. Het duurt even om jezelf in te werken in de productkennis, maar je krijgt hierover genoeg leesvoer en je collega’s hebben altijd tijd om je vragen te beantwoorden. Ik mag inderdaad de klant naar eigen inzicht helpen. Dat waren niet slechts mooie woorden tijdens de sollicitatieprocedure. Je hebt veel afwisseling in je werk door de bel-,mail-en chatdiensten. Het kan ontzettend druk zijn. Soms zelfs hectisch. Daar moet je wel tegen kunnen.

Chantal

Het beeld van Drukwerkdeal.nl is nog steeds hetzelfde gebleven. De drukke periodes kunnen best heftig zijn. Dan is het even flink aanpoten met zijn allen. Maar samen lukt dat altijd hartstikke goed. Qua werkzaamheden is het zeker wat ik had verwacht.

Wat hoop je hier nog te bereiken?

Amber

Er is hier voldoende ruimte voor ontwikkeling. Eerst wil ik mij focussen op klantenservice zodat ik een hele mooie basis heb. Daarna lijkt het mij een mooie combi om ook skills te ontwikkelen als bestandsmedewerker. Dat lijkt mij een mooie combinatie met klantenservice . ###Dennis Uiteindelijk is mijn ultieme doel om op alle mogelijke vlakken de klant te kunnen helpen en adviseren.

Michelle

Dat vind ik een lastige vraag. Eerst maar eens allround klantenservice medewerker worden. Verder zie ik mezelf als link tussen de ‘oudere’ generatie, die online drukwerk kopen erg spannend vindt, en Drukwerkdeal.nl, die het online drukwerk shoppen erg gebruiksvriendelijk heeft gemaakt.

Chantal

Het fijne aan Drukwerkdeal.nl is dat je er veel doorgroeimogelijkheden hebt! Omdat ik het leuk vind om creatief bezig te zijn, lijkt mij het leuk om uiteindelijk meer te gaan doen met het organiseren en maken van verschillende acties, foto’s en video’s binnen Drukwerkdeal.nl.

Omschrijf Drukwerkdeal.nl in één zin.

Amber

Fluitend naar je werk? Dat kan bij Drukwerkdeal.nl! (Oke, dat zijn er twee, inmiddels drie zinnen :))

Dennis

Een energiek bedrijf waar de klant op nr. 1 staat, je jezelf kunt ontwikkelen en waar je werkt met leuke collega’s.

Michelle

Een jong bedrijf waar je veel kunt leren en waar je eigen inbreng gewaardeerd wordt.

Chantal

Afwisselend werk waar ik vrij ben om mijn eigen beslissingen te nemen. Het werk is een 9 en door de leuke collega's om je heen is het een dikke 10 bij Drukwerkdeal.nl!

Onze enthousiaste klantenservice medewerkers staan te popelen om nieuwe collega’s! Krijg je alleen maar meer zin om op gesprek te komen na dit kijkje in de keuken? Solliciteer en wie weet zien we elkaar snel op de afdeling, in de kantine of op de trap! groepje spontaan dwd


  1. #Klanten

Jeanou Tegelaar

Is senior copywriter bij Drukwerkdeal.nl

Lees meer van Jeanou Tegelaar
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.