Blog-flyers-secondary

Voorbeeld flyer: 5 designs om je te inspireren

woensdag 7 november 2018

Je aanbieding van de daken schreeuwen? Zoveel mogelijk mensen laten weten waar jouw kapsalon zit? Is er een nieuw arrangement van je massagepraktijk op handen? Met een flyer zeg je het voor weinig tegen velen. Maar dan moet je nog wel even een flyer ontwerpen. Heb jij niet de nodige designskills? Of weet jij niet goed wat je op een flyer zet? Lees dit blog en word vliegensvlug een flyerexpert.

Voorbeeld flyer: kapsalon

Heb jij haarscherp wat je aanbieding is? Maar nog niet helemaal hoe je hem communiceert? Dit voorbeeld is geknipt voor jou!

blog-flyers-kapper

Wil jij weten hoe je flyer verkoopt? Geef hem een staartje! Een percentage korting voor het meenemen van de flyer bijvoorbeeld; zo meet je exact hoeveel procent van de ontvangers daadwerkelijk iets met je flyer doet.

Voorbeeld flyer: pedicure

Zet je beste voetje voor met een frisse kleurrijke flyer. Maar let wel op, want: kleurrijk betekent niet gewoon een hoop felle kleuren op je flyer kwakken. Ga voor een kleurenschema dat klopt en maak van een schreeuwerige flyer een boodschap met een warme uitstraling.

blog-flyer-pedicure

Trek de kleuren van je logo door in achtergrondvlakken en titels. Of pak een template met een hippe duotone, cool blauw en grijs of rustiek roze.

Bonustip voor een mooi lettertype: door verschillende stijlen lettertypen te combineren in verschillende groottes valt je flyer op. Ben jij benieuwd welke fonts jouw design laten spreken? In dit blog laten we je zien hoe je de perfecte fonts kiest.

Voorbeeld flyer: massage

Vorm valt op! Dus wrijf je boodschap er nog eens lekker in met een flyer in de vorm van je hand. Laat de flyer contour snijden en verspreiden. Zo krijg je een voet tussen de deur bij je doelgroep. Of in dit geval een hand tussen de brievenbus.

blog-flyers-massage

Voorbeeld flyer: oppas

Als oppas wil je vertrouwen uitstralen. Al die pappa's en mama's vertrouwen jou hun kind toe. Dat is nogal wat. Hoe kan jij een flyer ontwerpen die uitstraalt dat jij dit snapt? Tap in op de emoties van je doelgroep! Gebruik in je flyer afbeeldingen die betekenisvol zijn voor je doelgroep. Afbeeldingen met familiariteit en doordrenkt met sympathie.

blog-flyers-oppas

Voorbeeld flyer: kledingwinkel

Blitse afbeeldingen om je doelgroep te triggeren, je producten in beeld en strakke abstracte lijnen voor een hippe look. Mode is zo veranderlijk als het weer. Dus, zorg ervoor dat je flyer met met de trends meebeweegt.

Flyers featured-fashion

De basis

Er zijn natuurlijk een aantal basiselementen waarmee je rekening houdt als je begint aan een flyer ontwerpen. Die basis hebben wij in de templates opgenomen. Maar wil jij het design vanaf nul zelf opbouwen? Lees dan eerst even wat de essentiële ingrediënten zijn voor een succesvolle flyer.

#Laatzienwiejebent

Heb jij een vette flyer ontworpen met hulp van onze templates? Deel hem met de wereld. En misschien houd je er nog een lekker zakcentje aan over. Deel een foto van je flyer, post hem met #Laatzienwiejebent, en maak kans op € 100,- drukwerktegoed!


  1. #Design
  2. #Producten & Materialen

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.