secondary pantone-kleur-2022

Maak kennis met PANTONE 17-3938 Very Peri: Pantone Color Of The Year 2022!

vrijdag 10 december 2021

Het is weer die tijd van het jaar waarin je naar buiten kijkt en vooral grijs ziet. Bij ons is dat een heel ander verhaal, want de Pantone-kleur van het jaar 2022 is bekend! Bestel de verfrollers voor je (thuis)kantoor maar, want PANTONE 17-3938 Very Peri is de kleur van het jaar. Dat de afgelopen jaren nogal bewogen waren, is nogal een understatement. De Pantone kleur van het jaar Very Peri zou ons dan ook moeten helpen dit nieuwe landschap van mogelijkheden te omarmen en ons aan een nieuwe visie helpen terwijl we onze levens herschrijven. Gewichtige woorden, en het mag nog een onsje meer: “Terwijl we een wereld vol niet eerder geziene uitdagingen tegemoet gaan, brengt Very Peri een nieuw perspectief en een nieuwe visie voor de blauwe kleurfamilie, die alle kwaliteiten van blauw omvat. Tegelijkertijd laat PANTONE 17-3938 Very Peri met zijn violetrode ondertoon een sprankelende, vreugdevolle houding en dynamische aanwezigheid zien die moedige creativiteit en fantasierijke uitingen aanmoedigt”.

Tijdsgeest vangen met Pantone

Pantone zoekt in de kleur van het jaar altijd naar eigenschappen die de tijdsgeest het beste vangen. Volgens het kleurinstituut doet Very Peri dat door weer te geven wat er nu gebeurt in onze wereldwijde cultuur en uit te drukken waar mensen nu naar zoeken in kleur.

Toepassingen PANTONE 17-3938 Very Peri

afb pantone-kleur-2022-2 PANTONE 17-3938 Very Peri is een veelzijdige kleur en leent zich voor verschillende toepassingen. Webdesign, interieurontwerp of je volgende logo? We zijn benieuwd naar wat jij met deze kleur maakt! Om je een eindje op weg te helpen, heeft Pantone al wat paletten voor je samengesteld. afb pantone-kleur-2022-1 Dus, met PANTONE 17-3938 Very Peri moeten we het doen in 2022. Vind je Very Peri de juiste kleur voor het komende jaar? Ga jij het in je eigen designs gebruiken? Of laat de kleur van het jaar jou helemaal koud? Welke tint jij ook zoekt om je designs kleur te geven: je vindt keer op keer de perfecte kleur in een van onze Pantone- en kleurenwaaiers.


  1. #Design
  2. #Pantone

Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Jan Jaap Holdijk

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.