secondary to-do-planner-1920x400

Maak je persoonlijke to-do-planner met deze 10 gratis templates

dinsdag 25 oktober 2022

Zelf een dagplanner of weekplanning maken is nog best een uitdaging. Hoe maak je zelf een planner met zo weinig tijd? Simpel: een dag- of weekplanner maken en printen maken we makkelijk voor je met deze 10 gratis templates!

1. Zorg dat je planning blijft plakken!

1-mini-planner-2 Is ruimte schaars op jouw bureau? Bedrukte post-its zijn dé oplossing. Plak ze onderaan je beeldscherm of op de pot van je vensterbankplantje. Zo is je planning altijd in het zicht en benut je je bureau optimaal.

[Download Template]

2. Schep orde en print een weekplanner

2-weekplanner-2

Waarom zou je een weekplanner printen in plaats van een dagplanning? Gebruik een weekplanning wanneer je dagplanning vol blijft lopen en schep orde in de drukste weken. Bekijk het template en pas aan naar smaak.

[Download Template]

3. De mega weekplanner maken: bundel weken met een wire-o

3-gebundelde-kracht-2

Kijk jij graag terug op je werk? Met dit template kan jij makkelijk een mega weekplanner maken. De bundeling in een wire-o biedt jou overzicht zodat jij alles voor elkaar krijgt: de ultieme weekplanning x 52!

[Download Template]

4. Maak een dagplanning aan de hand van de zonnestand

4-stand-vd-zon-2

Deze dagplanning laat je in één oogopslag zien of je lekker op dreef bent. Ben je nog maar bij de tweede ochtendtaak om 13 uur ‘s middags? Tijd voor een nieuw sterk bakkie en een nieuwe dagplanner printen of drukken!

[Download Template]

5. De printbare weekplanner vol kleur

5-color-block-2

Geef kleur aan je planning! Een kleurblokplanning is de meest printbare weekplanner, ook met alleen zwarte inkt thuis. Kleur je planning in en organiseer zes soorten taakblokken van de week in een legenda.

[Download Template]

6.Jouw persoonlijke assistent voor de dag

6-persoonlijke-assistent-2

Breek grote opdrachten op in kleine taken. Jouw persoonlijke assistent helpt jou de hoofdlijnen zien in je planning. In dit to-do-planner template heb je daar alle ruimte voor; ook voor zelfevaluatie!

[Download Template]

7. Een dagplanner printen vol superdetails

7-super-details-2

Jij hebt graag de touwtjes in handen en plant alles in. Een dagplanner of tien printen vol super details doe je dan ook zodra je door hele stapel dagplanners heen bent van deze week. Kleine taken, afspraken en mails die verstuurd moeten worden schrijf je allemaal op. Kwestie van je dagplanning printen en gaan!

[Download Template]

8. Prioriteiten vragen om een monotone dagplanner

8-monotoon-2

Hoe druk je agenda ook is met prioriteiten: jouw dagplanner is helemaal zen. Door het gebruik van één kleur verklein je de afleiding, houd je makkelijker de focus en zijn de eerste prioriteiten zo klaar.

[Download Template]

9. De streepbare planner: een checklist

9-checklist-2

Check, check, dubbelcheck! Wat is lekkerder dan het afstrepen van een klusje? Maak je prioriteiten scherp met de streepbare dagplanner. Je hebt ook meteen een visueel overzicht van wat je nog te doen staat.

[Download Template]

10. Maak zelfzorg onderdeel van je werkdag met een health check

10-health-check-2

Wil je een nieuwe gewoonte aanleren zoals meer water drinken? Deze mini-planners zijn naast klein en leuk om naar te kijken ook goed in jou een voldaan gevoel geven wanneer je weer een vakje in mag kleuren.

[Download Template]

Laat je favoriete to-do-list-template drukken op een notitieblok, post-it, megagrote bureaulegger of wire-o. Één ding weet je zeker: taken vergeten gebeurt niet meer.

Heeft de fervente planner in jou al helemaal zin om één van deze templates uit te proberen? Of heb jij een andere vernuftige manier om je taken te onthouden? Laat het ons weten in de comments! En wil je een volledige stationery ontwerpen? Hier vind je vijf geniale ideeën


  1. #Design
  2. #Gratis
  3. #Templates

Jeanou Tegelaar

Is senior copywriter bij Drukwerkdeal.nl

Lees meer van Jeanou Tegelaar
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.