SpecialEff secondary

Ice silver metallic en static foil: de special effects voor je drukwerk

zondag 14 augustus 2016

Laat je drukwerk echt opvallen met de special effects in ons papierassortiment: Static Foil, Ice Silver Metallic en scheurvast kunststof. Drie te gekke producteigenschappen die bij velen niet direct tot de verbeelding spreken, maar waar je wel onwijs gave dingen mee kunt doen. In ieder geval, ánders zijn dan de rest en dat betekent: opvallen! Laat dat nu net dátgene zijn wat je wilt met je reclame uitingen!

Flyers die blijven hangen met Static Foil

Op een leuke manier je event, actie of product onder de aandacht brengen? Met de static foil flyers is dat geen probleem.

Dit is mogelijk door een statisch hechtende folie die zich perfect hecht aan gladde oppervlaktes, zoals deuren, glas en elektronische apparatuur. Het blijft gedurende drie tot zes maanden hangen bij normaal gebruik. Dat betekent dat je de flyer niet te vaak van positie moet verwisselen, want dan verliest het zijn statische lading. Het laat geen lijmresten of plakranden achter en dat is natuurlijk ideaal! De flyers met static foil worden eenzijdig full color bedrukt en hechten aan beide zijden.

static-foil

Parelmoerglans op je trouwkaart of flyer met Ice Silver Metallic

Door de parelmoerglans die het bij zich draagt creëer je een chique look. Perfect dus voor je trouwkaart, een luxe flyer, of de menukaart van je restaurant. Het is niet zomaar een afwerking wat over bestaand papier gelegd wordt. Ice Silver Metallic is een aparte papiersoort en dus voor diverse producten bruikbaar.

ice-silver-metallic

Ook enveloppen kunnen van dit materiaal worden gemaakt, net zoals visitekaartjes en entreekaarten. Je stuurt hiermee niet zomaar een uitnodiging, maar geeft een stukje chique sfeer mee.

Hufterproof menukaarten van scheurvast kunststof

Op zoek naar menukaarten die niet snel scheuren, maar geen tijd meer om zelf te lamineren? Dan hebben we nu speciale menukaarten voor je, gemaakt van Yupo Blue. Yupo Blue is een kunststof dat niet scheurt, bestand is tegen vocht en duurzaam is. Over het drukbeeld zijn we als drukkerij zeer te spreken en het heeft ook nog eens een luxe uitstraling. Wat ons betreft, zeer geschikt voor het terrassenweer.

scheurvaste-menukaarten

Wil je een keer wat anders? Probeer dan onze ijzersterke menukaarten of unieke flyers. Op zoek naar andere producten? Kijk dan op onze website voor een volledig overzicht.


  1. #Papiersoorten
  2. #Ice silver metallic
  3. #Special effect
  4. #Static foil

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.