Drukwerkdeal.nl verfbak

We hebben overal voor je gezocht,
maar kunnen niks vinden

We hebben geen producten gevonden,
maar wel andere resultaten

Je kunt het volgende proberen:

 • Controleer de spelling
 • Beperk de zoekopdracht tot 1 á 2 zoekwoorden
 • Voer een nieuwe zoekopdracht in

Veelgestelde vragen

  Productmonsters
  die helpen bij je materiaalkeuze

  Bij Drukwerkdeal.nl hebben wij veel verschillende producten met veel verschillende materialen. De keuze is een reuze. Daarom hebben we voor jouw gemak pakketjes gemaakt met monsters van deze verschillende producten. Neem een kijkje in de monsterboxen of bestel direct jouw gewenste box.


  De algemene monsterbox

  In de algemene monsterbox worden materialen, gewichten en kleuren van al het drukwerk uitgelegd. Deze monsterbox is gratis te bestellen. Mocht je meer willen weten over de monsters in deze box, ga dan de monsterbox in door hem te openen.

  Gratis bestellen Open deze monsterbox

  Blanco monsterbox

  Voor resellers is, zoals reclame- en designbureau's is er een blanco monsterbox. Met deze box laat je als bureau klanten zien hoe kleuren tot hun recht komen op verschillende materiaalsoorten. Deze box is zonder vermelding van onze naam of ons logo. Mocht je meer informatie willen ga dan deze monsterbox in. Wil je het meteen bestellen kun je het direct toevoegen aan je winkelwagen.

  X
  Drukwerkdeal.nl maakt gebruik van cookies om de website beter op je voorkeuren af te stemmen. Meer informatie over cookies.