Oog voor detail bij elke stap

Gewoon goed bij Drukwerkdeal.nl!

Jouw product doorloopt in onze drukkerij heel wat stappen voordat het bij jou of je klant aankomt. En elk van die stappen is een kans om de kwaliteit van je drukwerk te waarborgen. Duik samen met Lex in onze drukkerij en ontdek wat wij checken vanaf het printen tot en met het verzenden in deze video!

Infographic: zo maken we van jouw ontwerp kwaliteitsprints!

Volg de weg van je digitale bestand naar gedrukt product. Via printers, nabewerkingen, montage en meer vind je bestelling zijn weg naar jouw voordeur!

infographic-gewoon-goed uploaden

Bestand uploaden

Met onze aanlevertool check je automatisch op afloop, snijlijnen, resolutie, veiligheidslijnen.

infographic-gewoon-goed printen

Printen

We checken of we het juiste papier gebruikt hebben, of de kleuren kloppen, er geen printbanen zichtbaar zijn en leggen alles klaar voor de juiste nabewerking.

infographic-gewoon-goed nabewerking

Nabewerking

We zorgen dat er geen vuiltjes onder het laminaat zitten en zorgen dat het perfect tot de rand afloopt. Alles wat we snijden, perforeren en brocheren checken we tot op de millimeter.

infographic-gewoon-goed montage

Montage

We controleren de hechting van geplakte delen (zoals bij kalenders en roll-up banners) en controleren of alle accessoires er zijn.

infographic-gewoon-goed inpakken

Inpakken

Met orderbon bij de hand lopen we de specificaties, aantallen en accessoires nog eens na. check orderbon voor specificaties, aantallen, accessoires. Juiste type verpakking, inhoud fixeren, label recht en duidelijk zichtbaar plakken.

infographic-gewoon-goed verzenden

Verzenden

Met de juiste type verpakking, gefixeerde inhoud en een recht label gaat je bestelling op weg met de bus van PostNL of DHL!


Dit zeggen onze klanten!

Goed spul, wat ik ook bestel. Of het specials zijn, standaard printwerk óf nog een wijziging last minute, altijd op tijd en compleet geleverd. Vaak eerder.

Peter, Ede

Geweldige online winkel. Drukwerkdeal heeft niet alleen goeie producten, ook de service is zeer persoonlijk en gericht op tevredenheid.

René, Amsterdam

Goed drukwerk. Lay-out ontwerpen laat ik drukken bij Drukwerkdeal, flyers en folders zien er altijd goed uit. Zeer tevreden!

Arnolda, Easterlittens

PVC labels laten printen voor dekzeil van onze sloep. Prima kwaliteit, snel geleverd, nette prijs. Zeer tevreden.

Bert Jan, Utrecht

Bekijk meer reviews op Kiyoh

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.