Fototegels: het perfecte relatiegeschenk

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk? Geef je medewerkers, klanten of relaties een cadeaubox voor onze fototegels. Met fototegels geef je een cadeau dat ze nooit zullen vergeten. En ze kunnen fototegels helemaal naar hun eigen wens inzetten. Een prachtige fotocollage, een fotomuur of een fantastische foto: je maakt het helemaal zelf. De bon voor de fototegels komt in een mooie geschenkdoos.

Bestellen

Beurs header

1. Bestel je cadeaubox

Kies een fototegelcadeau voor vier, zes of negen tegels.

2. Geef de box cadeau

Kerstcadeau, eindejaarsgeschenk of leuke attentie: de cadeaubox met de bon voor fototegels is een perfect geschenk!

3. Je ontvanger uploadt zijn foto's

Een foto, kunstwerk of ander ontwerp: de ontvanger uploadt het eenvoudig zelf.

4. Wij printen & versturen de tegels

De bedrukte tegels sturen we je binnen enkele dagen op.Fotomuur maken zonder lijstjes, zo groot als jij wil

Het formaat van de fotomuur bepaal je helemaal zelf. Door het unieke kliksysteem hangt een systeem van vier bedrukte tegels net zo stevig aan je wand als een systeem met veertig fototegels. Zonder je muur te beschadigen: bij het kliksysteem leveren we plakkers waarmee je jouw fototegels veilig bevestigt. Wil je nog meer zekerheid? Dan zitten er in de plastic bevestigingspunten kleine schroefgaten.

Flexibele fotowand met fototegels

Boven de bank of aan de kantinewand, achter de receptie of in je ontvangsthal: creëer een fantastische fotowand met fototegels. Ons unieke kliksysteem biedt je de flexibiliteit om je wanddecoratie zo groot te maken als je zelf wilt. De tegels van 20 bij 20 centimeter bestel je standaard per vier of per negen, maar je kunt je fotowand zover uitbreiden als je zelf wil. Een fotowand maken met onze tegels is de eenvoudigste manier om jouw kantoor, winkel, woning of horecagelegenheid een geweldige make-over te geven!