Flyer maken

Wil je een flyer maken om je product of dienst onder de aandacht te brengen? Bedenk dan eerst wat je boodschap is, dan pas ontwerp je je folder. Drukwerkdeal.nl helpt je graag bij het maken van je eigen flyer. We geven je tips hoe je indruk maakt met je flyer en hoe je deze zelf, online ontwerpt met onze ontwerptool.

Hoe maak je een flyer?

Een goede flyer maken, hoe doe je dat? Met deze 5 tips maak je een statement met jouw flyer.

  1. Wie, wat, waar en waarom: de 4 basisvragen die jouw flyer moet beantwoorden.
  2. Zorg voor een pakkende titel.
  3. Zorg voor een opvallende afbeelding
  4. Houd het simpel! Zorg voor begrijpelijke tekst en zorg dat alles goed leesbaar is. Een te drukke flyer leidt af. De boodschap komt zo niet goed over.
  5. Activeer je lezer. Dit vergoot de attentiewaarde van je flyer. Een voorbeeld van activatie is klanten naar je site lokken met een kortingsactie.

Flyer ontwerpen

Je hebt de inhoud bepaald en gaat aan de slag met het design van je flyer. Zelf een flyer maken is erg simpel met onze online ontwerptool. Je creëert op een leuke en gemakkelijke manier een professionele flyer, precies zoals jij het wilt. Je kan kiezen voor een blanco flyer en daarmee je ontwerp van begin tot eind vormgeven. Je bepaalt zelf welke kleuren, teksten en afbeeldingen in je flyerontwerp komen.

Start met ontwerpen