Partnerprogramma voor resellers

White label shop & de Drukwerkdeal.nl API

Wij van Drukwerkdeal.nl staan elke dag klaar om iedere klant onvergetelijke drukwerkervaringen te bezorgen. Voor vormgevers, bakkers of grootverbruikers, en of het nou gaat om visitekaartjes, posters of bedrukte USB-sticks. Dat doen we niet alleen op Drukwerkdeal.nl, maar ook met onze white label shops en Drukwerkdeal.nl API.

Schrijf je direct in!
Accountmanagers Partnerprogramma

White label shops

Het complete pakket voor de aanbieder van grafische producten: onze white label shops. In samenwerking met Prindustry bieden wij je een complete portal inclusief toegang tot ons volledige assortiment, uitgevoerd in jouw huisstijl. Bied jouw designs aan, uitgevoerd op ons complete assortiment te bedrukken materialen. Maak gebruik van de voordelen van Drukwerkdeal.nl, zonder concessies te doen aan je eigen identiteit.

White label shop

Drukwerkdeal.nl API

Denk jij er ook wel eens aan om drukwerk te verkopen, maar zie je het niet zitten om een webshop van de grond af aan te vullen? Wij bieden je een steuntje in de rug met onze API-koppeling. Gebruik de koppeling als persoonlijke achterdeur naar ons assortiment, levertijden, prijzen en meer. Je bestelt simpel binnen ons systeem, de winkel bouw je zelf!

Drukwerkdeal.nl API

Drukwerkcatalogus

De drukwerkcatalogus is een handige online tool waarin je zelf je producten toevoegt, je marges instelt, prijsberekeningen doorvoert en uiteindelijk je klanten ook producten laat bestellen. Voeg naar hartenlust zelf producten toe aan de drukwerkcatalogus. Van jezelf of van andere aanbieders. En personaliseer de drukwerkcatalogus met jouw boodschap of logo. Jouw klant, jouw beleving, jouw product!

Drukwerkcatalogus

Neem contact op met Michael:

Profielfoto Michael Willems
  • Michael Willems
  • Concepts