Beursstand inrichten?

Ons beursmagazine bevat 1001 ideeën voor jouw beursstand. Heb je binnenkort een beurs en wil je snel een beursstand inrichten? Of wil je misschien zelf wel een beurs organiseren? Lees dan nu ons beursmagazine.

Gratis beursmagazine aanvragen

Beursstand inrichten?

Ons beursmagazine bevat 1001 ideeën voor jouw beursstand. Heb je binnenkort een beurs en wil je snel een beursstand inrichten? Of wil je misschien zelf wel een beurs organiseren? Lees dan nu ons beursmagazine.

Gratis beursmagazine aanvragen

Onze beursproducten


Beurs checklist

Checklist voor een geslaagde beurs

Vergeet nooit meer iets voor een beurs met onze checklist opgesteld door ervaren beursgangers

Bekijk de checklist
Beurs checklist

Beursmagazine

Ontdek 1001 ideeën voor jouw beursstand in ons beursmagazine.

Bekijk het magazine

Hulp bij het kiezen van beursproducten

beurswand vergelijken

Beurswanden keuzehulp

Wij helpen jou de beste keuze te maken.

Vergelijk onze beurswanden
beursbalies keuzehulp

Beursbalies keuzehulp

Kies de juiste beursbalie voor jouw beursstand met onze keuzehulp.

Vergelijk onze beursbalies

Productvideo's

Video Aluminium textielframes met peesdoek

Aluminium textielframe

Ben je op zoek naar een opvallende manier om je presentatie, beurs, winkel of event professioneel aan te kleden? Maak dan kennis met onze aluminium textielframes. In deze video laat Femke je zien hoe je een aluminium textielframe in elkaar zet en hoe je je bedrukte doek in no-time verwisselt.

Video Beursbalie rits XL

Beursbalie rits XL

Een gepersonaliseerde beursbalie mag in een eigentijdse beursstand eigenlijk niet ontbreken. De beursbalie XL is voorzien van een afneembaar elastisch decotext, die je ook los kunt bijbestellen. Je kunt met de balies dus heel veel kanten uit.

Video Beurswand pop-up

Beurswand pop-up

Met de pop-up beurswand zet je in 15 minuten een professionele presentatie op poten. Helemaal zonder gereedschap. Heel gaaf dus voor beurzen, maar ook bij presentaties waar je goed voor de dag moet komen.


Beursmateriaal

Maak indruk op vakgenoten, breid je netwerk uit en scoor nieuwe klanten. Waar kan dat beter dan op de beurs? Succesvol op de beurs staan garandeer je met het juiste beursmateriaal. Bij ons vind je het beursstand materiaal waarmee jouw stand boven de concurrentie uitsteekt. En we hebben alle beursproducten in huis waarmee jij indruk maakt op je potentiële klanten.

Stand inrichting

Onderscheid je in de menigte met de perfecte stand inrichting. Ga je voor subtiel of uitbundig, zakelijk of juist informeel? Je beursstand inrichten kan helemaal volgens je eigen smaak, met je eigen design. Inrichten beursstand voor beginners of gevorderden: bij ons vind je alles voor je stand inrichting.

Beurspresentatie

Voor een beurspresentatie haal je alles uit de kast. Je zorgt dat je product of dienst pico bello in orde is, je bent perfect voorbereid om alle vragen te beantwoorden en je hebt je beurspresentatie materiaal ontworpen, besteld en klaarliggen. Pennen om uit te delen, roll-up banners om op te zetten of beurswanden om je stand smoel mee te geven: dit zijn de beurs materialen waar jij het mee maakt.

Beurs organiseren

Deelnemen aan een beurs is natuurlijk hartstikke leuk. Nog spannender: zelf een beurs organiseren. Daar heb je precies de juiste beursproducten voor nodig en dan kun je echt geen steek laten vallen. Daarom hebben wij de beurs benodigdheden checklist voor je opgesteld. Zelf een beurs organiseren of deelnemen aan een beurs? Met onze gratis beurs benodigdheden checklist maak je elke beursdeelname een succes!