Beursstand inrichten ?

1001 ideeën voor jouw beursstand

Ons beursmagazine bevat 1001 ideeën voor jouw beursstand. Heb je binnenkort een beurs en wil je snel een beursstand inrichten? Of wil je misschien zelf wel een beurs organiseren? Lees dan nu ons beursmagazine.

Download het magazine
Beurs header

Onze beursproducten


Hulp bij het kiezen van beursproducten

beurswand vergelijken

Beurswanden keuzehulp

Vergelijk de verschillende beurswanden die wij aanbieden met elkaar en maak je keuze!

Vergelijk onze beurswanden
beursbalies keuzehulp

Beursbalies keuzehulp

Kies de juiste beursbalie voor jouw beursstand met onze keuzehulp.

Vergelijk onze beursbalies

Beurs checklist

Checklist voor een geslaagde beurs

Vergeet nooit meer iets voor een beurs met onze checklist opgesteld door ervaren beursgangers

Download de checklist
Beurs checklist

Beursmagazine

Binnenkort een beurs of event organiseren? Laat je inspireren! Ontdek 1001 ideeën voor jouw beursstand in ons beursmagazine.

Download het magazine

Productvideo's

Video Beursbalie rits iPad

Beursbalie rits iPad

Femke vertelt je alles over een nieuw product dat we hebben toegevoegd aan onze shop: de gepersonaliseerde i-padbalie voor de ipad 2, 3, 4 en de iPad air. De i-padbalie is supergeschikt voor interactieve presentaties, online catalogi en natuurlijk softwaredemonstraties.

Video Beursbalie rits XL

Beursbalie rits XL

Een gepersonaliseerde beursbalie mag in een eigentijdse beursstand eigenlijk niet ontbreken. De beursbalie XL is voorzien van een afneembaar elastisch decotext, die je ook los kunt bijbestellen. Je kunt met de balies dus heel veel kanten uit.

Video Beurswand pop-up

Beurswand pop-up

Met de pop-up beurswand zet je in 15 minuten een professionele presentatie op poten. Helemaal zonder gereedschap. Heel gaaf dus voor beurzen, maar ook bij presentaties waar je goed voor de dag moet komen.


Eén adres voor alle producten in je beursstand. Wel zo makkelijk!

Heb je binnenkort een beurs en wil je snel een beursstand inrichten? Of wil je misschien zelf wel een beurs organiseren? Bij Drukwerkdeal.nl kun je terecht voor al je beursbenodigdheden: relatiegeschenken, bedrukte pennen, de perfecte beurswand, en nog veel meer! Ook geven we je graag tips over netwerken en jezelf presenteren op netwerkavonden of op de beurs. Download daarvoor het gratis beursmagazine. Daarin geven onder andere John Williams, beursbouwer Michael Hermans en verschillende van onze klanten je hun tips en tricks!