Perfecte presentatie met bedrukt beursmateriaal

Beurs, presentatie of event: wij hebben alles voor jouw succes. Zet jezelf op iedere beursvloer en in elke omgeving in de spotlight bedrukt beursmateriaal. Pak klantenmomenten in een muisklik met vloerstickers, roll-up banners, presentatiebalies, beurswanden, displays en beachflags. Altijd online te bestellen en vaak morgen al in huis voor een scherpe prijs.

Vergelijk onze beurswanden

Beurswanden keuzehulp

Wij helpen jou de beste keuze te maken.

Vergelijk onze beurswanden

Vergelijk onze beursbalies

Beursbalies keuzehulp

Kies de juiste beursbalie voor jouw beursstand met onze keuzehulp.

Vergelijk onze beursbalies


Beursmateriaal

Maak indruk op vakgenoten, breid je netwerk uit en scoor nieuwe klanten. Waar kan dat beter dan op de beurs? Succesvol op de beurs staan garandeer je met het juiste beursmateriaal. Bij ons vind je het beursstand materiaal waarmee jouw stand boven de concurrentie uitsteekt. En we hebben alle beursproducten in huis waarmee jij indruk maakt op je potentiële klanten.

Stand inrichting

Onderscheid je in de menigte met de perfecte stand inrichting. Ga je voor subtiel of uitbundig, zakelijk of juist informeel? Je beursstand inrichten kan helemaal volgens je eigen smaak, met je eigen design. Inrichten beursstand voor beginners of gevorderden: bij ons vind je alles voor je stand inrichting.

Beurspresentatie

Voor een beurspresentatie haal je alles uit de kast. Je zorgt dat je product of dienst pico bello in orde is, je bent perfect voorbereid om alle vragen te beantwoorden en je hebt je beurspresentatie materiaal ontworpen, besteld en klaarliggen. Pennen om uit te delen, roll-up banners om op te zetten of beurswanden om je stand smoel mee te geven: dit zijn de beurs materialen waar jij het mee maakt.

Beurs organiseren

Deelnemen aan een beurs is natuurlijk hartstikke leuk. Nog spannender: zelf een beurs organiseren. Daar heb je precies de juiste beursproducten voor nodig en dan kun je echt geen steek laten vallen. Daarom hebben wij de beurs benodigdheden checklist voor je opgesteld. Zelf een beurs organiseren of deelnemen aan een beurs? Met onze gratis beurs benodigdheden checklist maak je elke beursdeelname een succes! Of bekijk hoe je in 11 stappen een draaiboek maakt.


Klantenservice
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.