• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
VIDEOHANDLEIDING: de beurswand rits

VIDEOHANDLEIDING: de beurswand rits

Femke Bosmaplaatste dit bericht inTutorialsWednesday, November 16, 2016

VIDEOTRANSCRIPTIE:

Hallo, ik ben Femke. Welkom bij dit DWDklaslokaal!

In deze video laat ik je zien hoe je onze beurswand rits opzet.

De ritswand is een echt beursproduct, dat je in een mum van tijd opzet. In tegenstelling tot de pop-up magnetic beurswand, die je ook bij ons kunt kopen, is het wel even handig dit met zijn tweeën te doen.

De ritswand bestaat uit een aluminium frame met een doek van elastisch decotex hieroverheen gespannen. Decotex is een mooie, glanzende en fijngeweven textielsoort die zorgt voor een superprofessionele finish.

Deze ritswand kun je op Drukwerkdeal.nl bestellen in drie formaten: Small, deze is 300 x 230 cm, Medium: 400 x 230 cm, En Large: 500 x 230 cm

En in de soorten recht, horizontaal gebogen en verticaal gebogen.

In deze video laat ik je zien hoe je de horizontaal gebogen ritswand in het formaat small opzet. Maar voor alle soorten werkt het opzetten hetzelfde. Kijk je mee?

De ritswand leveren we in een softcase koffer met handgreep, schouderband en wieltjes. Ingepakt in de koffer kun je de ritswand dus heel gemakkelijk vervoeren!

In de koffer vind je:

Het aluminium frame, dit bestaat uit: 4 elleboogstukken, voor de hoeken, 2 x 4 gebogen pijpen, voor de boven –en onderkant. En 3 rechte stukken voor het midden. De print op elastisch decotex; Twee paar handschoenen, waarmee je de print op het frame kan spannen zonder dat deze vet of vies wordt. En een grondzeil.

Ik ga nu eerst het frame in elkaar zetten. Hou hierbij het frame plat op de grond, dat werkt het makkelijkst. De twee uiteinden van elke buis zijn genummerd. Dit helpt je bij het bepalen van de juiste volgorde. We beginnen dus bij 1, rechtsonder in het frame. Je schuift de buizen als volg in elkaar:

Dan de zijkant, daarvoor beginnen we met nummertje 6.

Enzoverder, tot het hele frame staat.

Nu is het frame klaar. Laat het nog even liggen op de grond, zodat je het doek met je print er makkelijk over kunt spannen.

Dan de zijkant, daarvoor beginnen we met nummertje 6.

Als het doek helemaal om het frame is gespannen, kun je het dichtritsen. Zet hiervoor gerust even wat kracht, dat is nodig om het frame echt strak te spannen.

Nu kun je het frame rechtop zetten en ben je klaar om indruk te maken op elke beurs, expositie en bij iedere presentatie.

Wil je het frame weer afbouwen? Werk dan gewoon in de omgekeerde volgorde.

En stop alle materialen zorgvuldig terug in de koffer.

Wil je meer weten over onze ritswand? Of de wand direct bestellen? Klik dan even op de link die nu in je scherm verschijnt.

Ik heb je in deze DWDklaslokaal laten zien hoe je onze beurswand rits heel snel opzet en weer afbreekt. Wil je ook zien hoe onze andere beurswanden eruit zien? Bekijk dan onze andere video’s.

En heeft deze video je geholpen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Tot de volgende DWDklaslokaal!


  1. #Beurstand
  2. #Beurs
  3. #DWDklaslokaal
  4. #Beurswand
Femke Bosma

Femke is vormgever bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van ontwerpen voor de editor. Ze wordt de 'geek' van de afdeling genoemd, verzamelt Pantone-producten en is gek op goede muziek en films.

Lees meer van Femke Bosma
Klantenservice