Femke Secondary

VIDEO: productreview aluminium textielframes met peesdoek

woensdag 8 november 2017

Hoi, ik ben Femke. Welkom bij dit DWDklaslokaal!

Ben je op zoek naar een opvallende manier om je presentatie, beurs, winkel of event professioneel aan te kleden? Maak dan kennis met onze aluminium textielframes, een soort wissellijsten, maar dan in het groot. De prints in de frames zijn van polyester en zijn ook los te bestellen bij Drukwerkdeal.nl.

Textielframes vind je bij Drukwerkdeal.nl in twee profieldiktes: een 19 mm variant en een 44 mm variant. De 19 mm variant is geschikt om aan de wand te hangen. De 44 mm variant kun je als vrijstaand frame gebruiken of aan het plafond bevestigen. Vrijstaand is een frame ideaal als bijvoorbeeld achterwand op een beurs of evenement. De prints voor de 44 mm frames kun je aan beide kanten bedrukken, wat er erg gaaf uitziet!

In deze video ga ik je laten zien hoe je beide frames in elkaar zet. Laten we beginnen met het 19 mm wandframe model. Het 19 mm wandframe model is te bestellen met een muurbevestiging, boorgaten of zonder verdere afwerking. Ik heb gekozen voor de muurbevestiging zodat het frame makkelijk op te hangen is. De inhoud van het pakket bestaat uit:

  • 4 frame onderdelen
  • hoekverbinders met schroeven
  • het doek
  • en de muurbevestiging

Om het frame in elkaar te zetten begin je met het uitleggen van de frame onderdelen. Nu kun je de onderdelen aan elkaar verbinden met de hoekverbinders. Pak een hoekverbinder en schuif deze in een zijde van het frame. Schuif vervolgens de andere zijde hierbij in en zet de hoekverbinder vast met de meegeleverde schroeven. Dit herhaal je bij de andere hoeken. Als je hebt gekozen voor de muurbevestiging bevestig je deze nu aan het frame.

Nu het frame in elkaar zit kan het doek bevestigd worden. Begin in een van de hoeken en vouw de siliconen pees voorzichtig in het frame. Werk van daaruit naar de tegenovergestelde hoek totdat het hele doek in het frame zit.

Nu is je frame klaar om op te hangen. Bevestig hiervoor de muurbevestiging aan de wand en hang je frame er aan op. Zo, ziet er goed uit toch?

Voor het 44 mm vrijstaande model volg je bijna dezelfde stappen. Het vrijstaande model is te bestellen met een ophanghaak, voetplaten of zonder verdere afwerking. Ik heb gekozen voor de voetplaten, zodat het frame makkelijk neer te zetten is. De inhoud van het pakket bestaat uit:

  • 4 frame onderdelen
  • hoekverbinders met schroeven
  • het doek
  • en de voetplaten

Ook hier begin je met het uitleggen van de frame onderdelen. Schuif dan de hoekverbinders in de hoeken en zet deze vast met de meegeleverde schroeven. Als alle hoeken zijn vastgezet met de hoekverbinders kun je de voetplaten of de ophanghaken bevestigen. Ik bevestig de voetplaten aan het frame door de bevestiging in de sleuf te schuiven en de voetplaten daaraan vast te schroeven.

Als laatste kan nu het doek in het frame geplaatst worden. Begin in een van de hoeken en vouw de siliconen pees voorzichtig in het frame. Werk van daaruit naar de tegenovergestelde hoek totdat het hele doek in het frame zit. En voila! Je aluminium textielframe staat!

Ik heb je in dit DWDklaslokaal laten zien hoe je onze aluminium textielframes in elkaar zet. Zit jij al vol goeie ideeën over hoe je textielframes kan gebruiken om van jouw winkel, beurs of expo echt een beleving te maken? Ga snel naar Drukwerkdeal.nl en bekijk de mogelijkheden. Heb je na het zien van deze video nog een vraag? Stel ‘m in de comments. En heeft deze video je geholpen? Geef ons dan een like!

Tot de volgende keer!


  1. #Product review
  2. #Textielframes

Femke Bosma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Bosma

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.