• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
Keuzehulp: de vlag bedrukken die bij je past

Keuzehulp: de vlag bedrukken die bij je past

Robin Boschplaatste dit bericht inTutorialsSunday, April 15, 2018

We proberen het je elke dag zo makkelijk mogelijk te maken. En toch is de juiste vlag kiezen en samenstellen niet zo simpel als het lijkt. Welke vlag kies je voor je evenement? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap van twee kanten zichtbaar is in de winkelstraat? Welke vlag waait niet weg als het stormt? En welke kan er aan je gevel hangen? Bij Drukwerkdeal.nl heb je opties te over. In dit blog geven wij je tips voor het kiezen van de perfecte vlag.

Kies de juiste vlag

Een vlag is het perfecte middel om te laten zien wie je bent en een makkelijke manier om je gevel op te fleuren. Tenminste, als je de juiste vlag op de juiste plek hangt. Op Drukwerkdeal.nl kies je uit zeven verschillende vlaggen. Per vlag lees je waar jij hem het best inzet.

1. Dropflags

Dropflags zijn de ideale vlaggen voor buitenevenementen. Een ijzersterke vlag met een levensduur van 3 tot 4 maanden, die zelfs tot windkracht zes fier overeind blijft! Dropflags worden gemaakt van vlaggendoek. Dit is een doorschijnend materiaal, waardoor je boodschap zichtbaar is van twee kanten. Keuzehulp vlaggen Dropflags

2. Beachflag

De beachflag zit net iets minder strak om zijn frame dan de dropflag. Toch zet je met een beachflag voordelig en snel een zonnige presentatie neer. De naam beachflag verraadt al dat hij super geschikt is voor elke strandtent. Maar ook in je winkelstraat, op je event of op je industrieterrein misstaat hij niet. Keuzehulp vlaggen Beachflags Accessoirestip: wil je een beachflag daadwerkelijk op het strand gebruiken? Of gewoon in de grond in de tuin? Bestel hem met een grondboor. Zo staat hij stevig in het zand en waait je vlag niet weg.

3. Gevelvlaggen

Laat je boodschap fier wapperen in de wind en sier de gevel van je winkelpand met onze gevelvlaggen. Een gevelvlag hang je aan een mast of een maststok die aan je gevel zit. Of je nou een mobiele mast op een event zet, de mast van je bedrijfspand gebruikt of een maststok aan de gevel van je winkel hebt: de gevelvlag valt overal op. Keuzehulp vlaggen Gevelvlaggen

4. Kioskvlaggen

Maximaal opvallen in de winkelstraat! Kioskvlaggen zijn vlaggen speciaal voor aan je winkelpui. Een kioskvlag loopt schuin af, zo is je boodschap altijd optimaal in het zicht. Keuzehulp vlaggen Kioskvlaggen Materiaaltip: zoek je een doek dat geen licht doorlaat? Kies voor blockout! Blockout is een zwaar frontlit met een zwarte kern, waardoor het doek ondoorschijnend is. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk.

5. Mastvlaggen

Bedrukten vlaggen hoog in de mast. Je ziet ze bij elk hotel en op elk evenement of industrieterrein. Professioneler zichtbaar zijn bestaat bijna niet! Een mastvlag die trots en stralend wappert in de wind is een ijzersterke reclamedrager. Je hebt natuurlijk wel een mast nodig om je vlag in te hangen. Wil je mastvlaggen bedrukken maar ontbreekt de mast? Bestel een mobiele mast van maximaal twee meter hoog. Keuzehulp vlaggen Mastvlaggen Let op: als je een mastvlag wilt bestellen voor de mobiele mastvlag, kun je kiezen uit 100x300cm, 100x250cm en 100x400cm.

6. Raamvlaggen

De raamvlag is echt speciaal gemaakt voor op de ruiten van je pand. Laat je winkel opvallen in de winkelstraat of verfraai je kantoor. Deze vlag bedrukken wij aan twee kanten, op ondoorschijnend blockout. Daardoor is je boodschap goed zichtbaar, van welke kant je klant ook komt. Keuzehulp vlaggen Raamvlaggen

7. Vlaggen op maat

Zit er tussen de bovenste zes vlaggen geen enkele vlag die écht bij je past? Laat dan vlaggen bedrukken op je eigen formaat! In dit geval kies je voor het systeem waarmee je de vlag op wil hangen. Kies het formaat dat jij wil en laat je gepersonaliseerde vlag bedrukken.

De juiste accessoires voor je vlag

Met de juiste accessoires voor je buitenreclame hangt je vlag erbij zoals jij dat wil. Laat jij een vlag bedrukken en ringen? Dan zijn spinhaken of een elastisch koord de beste opties om je vlag op te hangen. Hang je een vlag liever aan een mast maar ontbreekt het je aan een stok? Bestel dan een mobiele vlaggenmast of een aluminium vlaggenstok voor aan je gevel. asc

#Laatzienwiejebent

Heb jij al lang een aantal prachtig bedrukte vlaggen wapperen in de wind? Of heb jij een originele manier gevonden om materialen voor vlaggen anders in te zetten? Wees niet verlegen, deel je drukwerk met ons en laat je foto voor je werken. Post een foto van je drukwerk, vergezeld van onze #laatzienwiejebent, en wie weet win jij binnenkort €100,- drukwerktegoed.


Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch
Klantenservice