Blog-secondary2

#FreebieFriyay: high fashion bedrukking met gratis textielmock-ups

donderdag 8 februari 2018

Hoe krijg je nou echt een vet T-shirt uit de drukpers? Vormgever Martijn leert het je! En, hij heeft gratis mockups gemaakt. Maak de tofste T-shirts met het grootste gemak en presenteer ze aan je klant of je baas in stijl.

Download gratis T-shirt-mock-ups

Heb je een keuze uit deze druktechnieken gemaakt en je design klaar? Klaar om je klant of werkgever weg te blazen met je ontwerp? Geen probleem met deze handige mockups! Sleep je logo in de slim-objectlaag en voilà… je overdondert iedereen met je flitsende ontwerp. Download hier direct de mockups!

Full colour digitaal

Laat je T-shirts full colour digitaal bedrukken? Dan wordt je bedrukking rechtstreeks op het kledingstuk geprint. Het proces is vergelijkbaar met die van de bekende printer. Er worden hele kleine druppeltjes inkt op het kledingstuk aangebracht. Heb je gekleurd textiel? Dan brengen we eerst een witlaag aan om de kleur van de inkt altijd correct is. Het kledingstuk gaat vervolgens door een verwarmde luchttunnel om de bedrukking te drogen.

Blog-Mockups-featured

Voor een full colour digitale druk, lever je het ontwerp aan in CMYK. Wil je een klein aantal kledingstukken bedrukken, dan is digitaal drukken uitermate geschikt. Ook is full colour geschikt voor fijnere lijnen en kleinere corpsgroottes (minimaal 8 pt.).

Borduren

Bij borduren maken we van je ontwerp eerst een borduurkaart. Deze kaart vertaalt het ontwerp naar uit te voeren steken per kleur. De borduurmachine leest de borduurkaart en voert de steken uit op het textiel. Lever je ontwerp altijd aan als vector in PMS-kleur. Wil je grote aantallen bestellen? Dan is borduren een voordelige en kwalitatieve oplossing.

Tip: gebruik je tekst in je ontwerp? Houd rekening met een lettergrote van minimaal 14 punten, en zorg dat je lijnen niet kleiner maakt dan 1 mm.

DWD 3477

Zeefdruk

Wil je grote aantallen bestellen, maar voordeliger uit zijn dan bij borduren? Kies dan voor zeefdruk. Van je ontwerp wordt per kleur een zeefraam gemaakt, door middel van een zeef en rakel wordt de bedrukking van je kleding kleur voor kleur aangebracht. Maak het ontwerp altijd op in vectoren of PMS-kleuren en zorg dat je kleuren niet overlappen.

Tip: gebruik je tekst in je ontwerp? Houd dan rekening met minimaal 14 punten, en zorg dat je lijnen niet kleiner zijn dan 0,5 mm.

DWD 3333


  1. #FreebieFriyay
  2. #Tutorials
  3. #Design
  4. #Gratis
  5. #Producten & Materialen

Martijn Brummelhuis

Houdt zicht voornamelijk bezig met vormgeving en laat tekst over aan de copywriters. Maakt voor een interessant onderwerp toch graag een uitzondering.

Lees meer van Martijn Brummelhuis

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.